Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Komentujacy to pewnie typowe grubaski co jedyny ruch to mają na kutasie jak marszczą Freda, radzę wsiąść na rower przejechać 150 czy 200km i zobaczyć czy to jest sport dla pedałów. Twardy charakter i wytrzymałość są tutaj kluczowe . Mietkie faje odpadają szybko bo im psycha siada
prowokacja albo niedojebanie mózgowe - zaawansowane.
Komentujacy to pewnie typowe grubaski co jedyny ruch to mają na kutasie jak marszczą Freda, radzę wsiąść na rower przejechać 150 czy 200km i zobaczyć czy to jest sport dla pedałów. Twardy charakter i wytrzymałość są tutaj kluczowe . Mietkie faje odpadają szybko bo im psycha siada
Spróbuj z założonym siodełkiem
Ja akurat smigram geavelem po ujebach i terenach jakiś na oczy nie widziałeś szosa jest nudna:)
Nie tylko psychikę macie zajebiście mocną, inteligencji też można wam pozazdrościć
No ja właśnie tysiące kilometrów rowerem zrobiłem i dzięki temu mogę z całą pewnością stwierdzić, że pierdolisz farmazony. Jakby było cię stać na Deore, to miałbyś więcej biegów niż jeden i nie musiałbyś naciskać na pedały charakterem, tylko stopami, jak każe sztuka. To się nazywa przerzutki, ale rowerowe geje ich nie znają, bo ostre i singiel tylko powodują, że wilgotnieje im szpara. Profesjonalny rower szosowy waży tyle, co para jeansów i razem z butami. Poruszanie się na nim jest lekkie i przyjemne i nie sprawia dużego wysiłku. Natomiast, jakbym chciał wjechać na szczyt Pirenejów, to pojechałbym tam jak człowiek - autem. Bo nie jestem taki spierdolony, żeby walczyć z omdleniem na 70-tym km podejścia.
Sport jest dla małp! Człowiek rozumny wyprostowany używa narzędzi. To mnie definiuje, jako człowieka.
a potem rak prostaty, rower to jednak nie jest najzdrowszy sport
Nie wytłumaczysz tego tłustemu zjebowi, którego jedynymi osiągnięciami w życiu są, wyjebanie browca na raz, zwalenie konia 8 razy w ciągu dnia, albo ojebanie 6 hamburgerów w 10 minut.
Nie wytłumaczysz tego tłustemu zjebowi, którego jedynymi osiągnięciami w życiu są, wyjebanie browca na raz, zwalenie konia 8 razy w ciągu dnia, albo ojebanie 6 hamburgerów w 10 minut.
idź, wypłacz się koledze, a potem jedźcie razem na rowerkach trzymając się za ręke. Wazeliny nie zapomnijcie.
Taki inteligentny a dalej przepisów o ruchu drogowym na poziomie piątej klasy podstawówki nie ogarnia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów