Tyle że kolarze byli tutaj w prawie, jechali na wydzielonej ścieżce rowerowej, więc kierowca do ukarania.
Januszku a skąd pewność że to jest wydzielona droga dla rowerów?
Może to jest drogowy pas awaryjny?
ale samochód nie przekrocził linii
Zobacz jakie to pojebane...
Tak samo jest zjebane prawo odnośnie obrysu pojazdu.
Niby obrys kończy się na złożonych lusterkach, a kapcie spod nadkoli jak wystają to są poza obrysem.
A chuj że chlapie innych... prawo jest prawo ale w Polsce nie wolno bo są poza obrysem. Jak chcesz szerokie kapcie, poszerz nadkola, nawet poza lusterka, wtedy obrys się nie liczy i tak w kółko
A chuj z tym prawem drogowym
Mogli w obrys auta się nie wpierdalać
ale samochód nie przekrocził linii
I co z tego? Kiedyś będziesz prowadził to zrozumiesz co to obrys samochodu, a jak kupisz lepsze bryle to zobaczysz, że gościu ścina, a kamera jest za blisko.
Zobacz jakie to pojebane...
Tak samo jest zjebane prawo odnośnie obrysu pojazdu.
Niby obrys kończy się na złożonych lusterkach, a kapcie spod nadkoli jak wystają to są poza obrysem.
A chuj że chlapie innych... prawo jest prawo ale w Polsce nie wolno bo są poza obrysem. Jak chcesz szerokie kapcie, poszerz nadkola, nawet poza lusterka, wtedy obrys się nie liczy i tak w kółko
A chuj z tym prawem drogowym
Mogli w obrys auta się nie wpierdalać
Ty się lepiej podstaw kodeksu naucz bo się zdziwisz kiedyś za granicą jak Cię dupną za zbyt mały odstęp od rowerzysty. nikt się tu w żadne obrysy nie będzie bawił.
Co za j***ny ch*j... Jak bym go dorwał to bym mu nogi z dupy powyrywał a potem kazał zapłacić za urwane lusterko
Wstawaj. Zesrałeś się.
Ty się lepiej podstaw kodeksu naucz bo się zdziwisz kiedyś za granicą jak Cię dupną za zbyt mały odstęp od rowerzysty. nikt się tu w żadne obrysy nie będzie bawił.
No właśnie o tych inteligentnych podstawach kodeksu napisałem...
Przede wszystkim pisałem o polskim prawie bezsensownym i skupionym na karaniu w każdy możliwy sposób kierowców.
Co mnie interesuje jakieś inne prawo, w innym kraju, skoro z takimi zjebanymi przepisami mogę nie dotrzeć nawet do granicy .
Jakbyś trochę pomyślał po przeczytaniu komentarza, to byś nie musiał pisać żadnych uwag.
Jebać prawo o ruchu drogowym, jebać tych co je ustalają i jebać pedalarzy !!!