Z okazji zbliżających się świąt chciałbym zaprosić do wspólnego śpiewania kolęd by ten czas mógł zostać spędzony kulturalnie i dźwięcznie!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Skończ ten swój słaby trolling.
Pewnie kolejny co dostał W5 albo skasował konto i założył kolejne aby trollować...
Pewnie kolejny co dostał W5 albo skasował konto i założył kolejne aby trollować...
Velture napisał/a:
@up
Nie kolejny, ciągle ten sam
Kaszpirowski napisał/a:
up nie wiem co przeżyłeś ale nie obwiniaj o to Boga
jesteśmy na świecie tylko na próbę
nie pierdol głupot że nie czujesz tego że Bóg jest
spójrz w niebo i się zastanów olej na chwilę ten wyścig szczurów za pieniędzmi i się zastanów
jebać chajs spójrz w górę
Znam to. W poprzedni weekend wyszedłem z mieszkania na balkon najebany jak szpadel i odpaliłem papierosa. Zacząłem myśleć o Bogu, Piekle, Szatanie i pogoni za hajsem. Zrobiło mi się smutno i popatrzyłem do góry na niebo, tak jak napisałeś. Patrzyłem tak dłuższą chwilę w gwiazdy wdychając na zmianę zimne powietrze i dym z papierosa. Nagle poczułem ciepło, takie jakieś dziwne. Zaczynało się w żołądku, to takie uczucie podobne jak patrzysz na kogoś kogo kochasz, motylki w brzuchu itd. Ciepło zaczynało iść coraz wyżej, chyba przez chwilę poczułem na sobie palec boży. Nagle zrzygałem się brudząc sobie buty i nogawki. Nie polecam tak robić.
PS: A boga oczywiście nie ma
czym ty kurwa JESTEŚ ?????
Kurwa....a to nie jest Ibisz przypadkiem?????
AAAAAAAAaaaa! uszy mi pękły! oczy krwawią! Cud kurwa! Cud malina!
Wigilia, glonojad przemówił.
Ja pierdziele pierwszy filmik słuchawki na uszach i do widzenia.
Pokaż fiuta!
kto chce link do jej profilu na roksie pisz pw.szmata robi marketing swojej cipie nawet przed świętami.
co to kto to po co takie coś żyje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów