📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
okanslig napisał/a:
To jest chinska elita, w polsce jezdziliby majbachami. W takim mieszkanku zylaby normalnie 3pokoleniowa rodzinka i pewnie jeszcze by wynajmowali komus przedsionek
W Polsce to jeździli by Madeinchinami chyba raczej...
to co wrzucają to po prostu bath bubble ball dużego kalibru
@ 19mortals20
to są kulki styropianowe matołku... możesz z tego w domu seniora bingo zrobić jedynie
to są kulki styropianowe matołku... możesz z tego w domu seniora bingo zrobić jedynie
Shotex napisał/a:
a nie czasami
piana robienia do kula?
błyszczysz
masz piwo,bo widze ze nie rozumiesz jeszcze "sadisticowego" poczucia humoru
ja mam takie 'kulki' tylko o wiele mniejsze, typowo do kapieli, nie wiem czy u nas mozna kupic, ja zakupilam w UK
Goner napisał/a:
masz piwo,bo widze ze nie rozumiesz jeszcze "sadisticowego" poczucia humoru
albo już nim przesiąkłem i mam go dość...
Koniecznie potrzebuję namiar na to cudo ! Szukałem już na allegro i podpowiedzi na Google niestety nic konkretnego nie znalazłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów