szwaby za granicą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
lol nie dosć ze pił jakie napoje, dwa za szybko sie najebał smierdzi niemieckim fakem
najlepiej jak by rzygając wpadł do wody a biegnący za min szwab który chciał zrobić zbliżenie poślizgnąłby się o jego wcześniejsze rzygi i w lodzie okazało się że pod krótkimi szortami nie ma kutasa (co w praktyce oznacza że jest Niemką). Wtedy byłaby pełnia piwa na Sadolu
WWW.TIRYNATORY.PL <- szansa na bezpieczne drogi.
Niemiec został papieżem po naszym rodaku to teraz chcą nas jeszcze w piciu doganiać szwabskie cwele. Takiego wała
Jak mawiał mój dziadek: dobry niemiec to martwy niemiec. Temu mało brakowało, żeby stał się dobrym
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów