📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobry dla ludzi do góra 170 cm wzrostu, ale oglądając to nachodzi mnie pytanie jak ten ktoś otrzymał prawko lub po co na nie poszedł
Racja, Tico to w zamierzeniu twórców małe autko do jazdy po mieście. Bez wypasów, oszczędne i łatwe do prowadzenia i parkowania. Myślę, że spełnia te warunki. Do tego wchodzi mu więcej bagażu niż do mojej 190-ki. Zadziwiający samochód, chociaż jak go chwilę prowadziłem to było trochę przerażająco .
ps.
Pierdolisz, ani ja ani wyższy ode mnie koleżka nie miał żadnego problemu z głową uderzającą w sufit.
Swoją drogą - pierdolooona, jest mocna. Szkoda, że nie pomyślała, że wystarczy tylko skręcić i w odpowiednim momencie wyprostować koła. Musi mieć trudne życie
ps.
Masterof napisał/a:
Dobry dla ludzi do góra 170 cm wzrostuł
Pierdolisz, ani ja ani wyższy ode mnie koleżka nie miał żadnego problemu z głową uderzającą w sufit.
Swoją drogą - pierdolooona, jest mocna. Szkoda, że nie pomyślała, że wystarczy tylko skręcić i w odpowiednim momencie wyprostować koła. Musi mieć trudne życie
Kurwa w Tico jest więcej miejsca niż w Golfie, więc nie pierdolcie. Największy minus tego auta jest taki, że strefa zgniotu kończy się w bagażniku, poza tym jest ok.
Jedyny plus Tico, to taki, że z gazem jeździ się za pół darmo a i zrywne jest nawet
Jeśli musimy pchnąć TICO, aby ruszylo - to znaczy, że auto ma napęd hybrydowy???
Czasem mam wrażenie, że te wszystkie baby (podkreślam, BABY, nie kobiety) prowadzące samochód nie maja pojęcia, do czego służy kierownica i że można przy jej pomocy koła (o dziwo!) skręcić maksymalnie :/
W Polsce zajebiste auto do miasta to auto tanie? Co z tego, że jest tani, skoro wygląda jak kartonowe pudło i ma podobne właściwości jezdne, nie ma żadnego wyposażenia oprócz kierownicy i kół, a do tego jest niebezpieczny?
kurwa co za tempak;|
Mephic napisał/a:
W Polsce zajebiste auto do miasta to auto tanie? Co z tego, że jest tani, skoro wygląda jak kartonowe pudło i ma podobne właściwości jezdne, nie ma żadnego wyposażenia oprócz kierownicy i kół, a do tego jest niebezpieczny?
Bardziej jak żelazko wygląda
Zabrać jej prawko !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów