Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Damn, lepsze od oryginału Za kilka lat będzie robił covery zespołu Behemoth i tego typu gówien...
Linkin Park to nie żadna komercyjna papka ciemnoto, chyba, że mówisz o ostatnim albumie, to się zgodzę...
Drogie dziecko od filmiku nie obchodzi mnie czy Kacper czy jakiś bigosssj#, kilka spraw.
1. Tekst z monitora, to sam czytać potrafiłem z lepszym akcentem będąc w drugiej klasie podstawówki.
2. Miota tobą, jak szatan. Weź jakieś pigułki albo poproś specjalistę o pomoc, bo coś dziwnego się z tobą dzieje.
3. Jeśli masz jakąś biblioteczkę w domu, to znajdź słownik ortograficzny i postudiuj. Na pewno ci się to przyda.
4. Zachowaj dla siebie takie filmiki, bo tylko ludzi straszysz. Objawiaj się po mutacji.
5. Reklamowanie się "w taki sposób" (podając się za ... widza...) na innych serwisach, uważam za totalne dno...
To chyba tyle Pozdrawiam aaa i bym prawie zapomniał.
Śmierć frajerom!
Linkin Park to nie żadna komercyjna papka ciemnoto, chyba, że mówisz o ostatnim albumie, to się zgodzę...
Drogie dziecko od filmiku nie obchodzi mnie czy Kacper czy jakiś bigosssj#, kilka spraw.
1. Tekst z monitora, to sam czytać potrafiłem z lepszym akcentem będąc w drugiej klasie podstawówki.
2. Miota tobą, jak szatan. Weź jakieś pigułki albo poproś specjalistę o pomoc, bo coś dziwnego się z tobą dzieje.
3. Jeśli masz jakąś biblioteczkę w domu, to znajdź słownik ortograficzny i postudiuj. Na pewno ci się to przyda.
4. Zachowaj dla siebie takie filmiki, bo tylko ludzi straszysz. Objawiaj się po mutacji.
5. Reklamowanie się "w taki sposób" (podając się za ... widza...) na innych serwisach, uważam za totalne dno...
To chyba tyle Pozdrawiam aaa i bym prawie zapomniał.
Śmierć frajerom!
Złota rada: nie zesraj się
@Temat
mały ma tam jeszcze czas, gorzej jak wciąż będzie tak odpierdalać za 10 lat, no ale przynajmniej będzie kolejna barwno-bezbarwna gwiazda
i just can say too this macanoffs (pedalow) trye fucking speak english ,after fucking louf of soembady else ...CANTS and kids frome raps in family ...i just can say i feel sorry
and fuck off and have nice day gey boys
Oh kurwa. Liczyłem że chociaż po angielsku potrafisz pisać poprawnie, ale ja pierdolę, jest gorzej niż z polskim.
dzieciak jest szczylem i jeszcze ma szansę wyrosnąć z tej fascynacji...
i jeśli zespół, który nie wie kurwa chyba sam co chce grać, bo kombinuje jak koń pod górę z rapem, rockiem, jakimś elektronicznym popem czy chuj wie czym, aby trafić do wszystkich odbiorców tandetnej muzyki rodem z mtv lub vivy, to czym jest jak nie papką...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów