przed wami Dominika Wodzianka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
L3gion92 napisał/a:
"anarchistka" - podziękował...
No nie powiesz w bani to ma anarchie... Jakos nie czaje tego moj rocznik nie posiadal takich tepych szpar... Omineła mnie jakas rewolucja czy ch*j wie co??
Ciekawe czy indywidualny tok nauczania bardziej nadaje się do:
Hard->Erotyka, nagość, humor erotyczny.
Czy też, co jest wielce prawdopodobne:
Hard->Sex, dewiacje i fetysze.
No, zaiste...
kurwa ... wlasnie stracilem wszelka wiare w ludzkosc
@Poroniony Płód- nie wiem o chuj ci chodzi, ale jeśli uraziłem w ten sposób twoją idolkę to wiedz, że gówno mnie ona i ty obchodzicie
zaistny to bylby moj wielce czcigodny chuj rozjebujacy ci te struny glosowe abys nigdy przenigdy wiecej glupot nie gadala
btw. gdzie to sie kurwa chowa nie wiem i nigdy tego kurwa nie bede wiedzial bo nikt mi nie jest w stanie tego powiedziec chociaz stworca powinien to wiedziec i sie na pewno o to spytam pytaniem "wielce" znanym i lubianym "co to kurwa jest !?"
btw. gdzie to sie kurwa chowa nie wiem i nigdy tego kurwa nie bede wiedzial bo nikt mi nie jest w stanie tego powiedziec chociaz stworca powinien to wiedziec i sie na pewno o to spytam pytaniem "wielce" znanym i lubianym "co to kurwa jest !?"
sadistic.pl/jolanta-rutowicz-wychujala-wszystkich-vt94124.htm
Obejrzałem pokrótce. Skąd mam wiedzieć, czy to nie "cudowna zmiana wizerunku przez piarowca" kiedy to już nikogo jej tępota nie podniecała? Tak jak w przypadku frytki. Nawet jeśli ona sama od początku ze swoim menago to wymyśliła to i tak jest dla mnie bardzo płytka mi duma by nie pozwoliła robić z siebie idioty za kase, no ale każdy ma inny system wartości jak stwierdza Zimbardo...
wielce tepa szmata...
Jak ona pierdoli się tak jak wysławia, to bym wolał konia walić do końca życia, niż ją kilka razy.
Bystra jest jak woda w Wiśle.
Bystra jest jak woda w Wiśle.
Znalem goscia, ktory co i roz powtarzal, ze jest tylko prostym chlopem spod Grojca.
BARDZO prosci ludzie...
BARDZO prosci ludzie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów