📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Widzę potencjał na kobiecą wersję na Hitlera patrząc na jej ciągłą gestykulację.
Normalnie aż ryj mi się uśmiecha jak połowa ludzi się na nią spina Dziewczyna ma ambicje i przynajmniej chce nam coś przekazać. A to, że połowa użytkowników to tumani- łącznie ze mną, to sądzę, że raz na ruski rok można obejrzeć takiego odchamiacza bez bólu w dupie
ee niema cyca niema piwa może następnym razem!
aha no i fajnie było by ją pyknąć i się spuścić na ten pieprzyk;D
aha no i fajnie było by ją pyknąć i się spuścić na ten pieprzyk;D
Zmniejsz przysłonę bo za jasno jest.
gdyby nie ten syf na mordzie dal bym jej do papu:D
Jestem ciekaw czy z chujem w mordzie tez tak nawija
Eh Paulina, fajna z Ciebie kobietka .
Szkoda, że połowa debili tutaj nie potrafi sobie przyswoić połowy przekazu tego krótkiego filmiku. Najłatwiej po kimś jebać siedząc w Internetach i napierdalając wgłupie gry. Pomijam teksty onanizatorów prawiczków o "wsadzaniu". No cóż, niektórzy potrafią walić kapucyna przy każdym filmie.
Szkoda, że połowa debili tutaj nie potrafi sobie przyswoić połowy przekazu tego krótkiego filmiku. Najłatwiej po kimś jebać siedząc w Internetach i napierdalając wgłupie gry. Pomijam teksty onanizatorów prawiczków o "wsadzaniu". No cóż, niektórzy potrafią walić kapucyna przy każdym filmie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów