Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jako kierowca widzę ze ludzie instynkt samozachowawczy Zgubili w smartfonie...
Nie "madka" jak to napisałeś, aby podkreślić jej brak odpowiedzialności, ale matka, która była na pasach i w pełni miała pierwszeństwo. Jakbyś nie zauważył, to napiszę Ci, że piesi byli na pasach, a dupy dał kierowca, który: nie zachował szczególnej ostrożności zbliżając się do przejścia, i- o ile się nie mylę- to chyba jechał za szybko, jak na teren zabudowany, nie dostosował on również prędkości do panujących warunków atmosferycznych, czym o mało nie doprowadził do tragedii...
Oj tak, kierowca sie tak tylko zgrywal... takie luźne żarty, a Ty sie od razu oburzasz...
A moze w kabinie byl taki dialog: "patrz, omine tego gówniaka, potrzymaj mi piwo"
to napiszę Ci, że piesi byli na pasach, a dupy dał kierowca, który: nie zachował szczególnej ostrożności zbliżając się do przejści
Trzeba odwrócić te pojebane przepisy.
To pieszy powinien zachować szczególną ostrożność zbliżając się i wchodzac na przejście dla pieszych.
I wiesz co ?
Ja tak robię... swoje dzieci też tak nauczyłem.
Sam kilkadziesiąt lat mam i zyję....
Może to kurwa działa ?
Bo co z tego że masz pierwszeństwo ?
Na nagrobku sobie wypiszesz.
jakby gówniaka odbierała z kostnicy to by ją wszyscy pocieszali "miałaś pierwszeństwo" po czym z otartymi łzami i z promiennym uśmiechem opuściła budynek...
Jak ja gardzę takimi jak ty... Wyobraź sobie, że przechodzisz przez trzypasmowkę. Przechodzisz przez jeden pas, a na drugim ktoś postanawia mieć gdzieś jedną z najważniejszych zasad ruchu drogowego. Odskakujesz. Wtedy internetowe półgłówki okrzykują cię debilem, bo ośmieliłeś się przejść na pasach pisząc: łee, łee, ino we kostnicy by już nie chodził, łee, łee.
Nie "madka" jak to napisałeś, aby podkreślić jej brak odpowiedzialności, ale matka, która była na pasach i w pełni miała pierwszeństwo. Jakbyś nie zauważył, to napiszę Ci, że piesi byli na pasach, a dupy dał kierowca, który: nie zachował szczególnej ostrożności zbliżając się do przejścia, i- o ile się nie mylę- to chyba jechał za szybko, jak na teren zabudowany, nie dostosował on również prędkości do panujących warunków atmosferycznych, czym o mało nie doprowadził do tragedii...
No i chuj z tego że miała pierwszeństwo. To ona by straciła dziecko i zdrowie czy życie a nie kierowca który dał dupy.
Może wprowadźmy w afryce zakaz jedzenia murzynów przez lwy?? Ta sama logika.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów