Proszę bardzo, materiał zawierający 65 min faili
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Proszę bardzo, materiał zawierający 65 min faili
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no kurwa jeszcze nie oglądałem ale daje piwo za najdłuższy film znany mi na sadolu....
Idealne aby sobie podczas oglądania wypalić papierosa albo 5.
Idealne aby sobie podczas oglądania wypalić papierosa albo 5.
dzieki, szybciej mi nocka w pracy zleciala
mysle sobie , odpale sadola raz dwa przejrze i myc sie pojde (po pracy czlowiek) a tu chuj ,ponad godzina
@Velture
Chyba zrobić wieczorek filmowy z dziewczyną przy czerwonym winie (bądź flaszuni).
ps. Wybiera się ktoś na tą demonstrację w Poznaniu dziś? Ja się zwalniam dwie godziny z roboty specjalnie
Chyba zrobić wieczorek filmowy z dziewczyną przy czerwonym winie (bądź flaszuni).
ps. Wybiera się ktoś na tą demonstrację w Poznaniu dziś? Ja się zwalniam dwie godziny z roboty specjalnie
W dzisiejszych czasach gdzie przez ACTA filmów nie będzie już tak łatwo dostać, to będziecie dziękować ludziom takim jak ten, który potrafi coś zrobić by przez godzinę coś można było pooglądać.
czegos takiego jeszcze nie bylo
Człowieku... dlaczego, aż godzinę?
Dlaczego jest tu prawie każdy fail, który już był?
Dlaczego akurat rano musiałem to odpalić?
Dlaczego kawa jakoś dziwnie mi się nie kończy?
Dlaczego nie mogę oderwać od tego oczu?
Dlaczego nuty włożone są takie dobre?
Powinieneś spłonąć w ognistych czeluściach piekieł ruchany przez szatana trzy razy dziennie.
piwo leci jak nic
Dlaczego jest tu prawie każdy fail, który już był?
Dlaczego akurat rano musiałem to odpalić?
Dlaczego kawa jakoś dziwnie mi się nie kończy?
Dlaczego nie mogę oderwać od tego oczu?
Dlaczego nuty włożone są takie dobre?
Powinieneś spłonąć w ognistych czeluściach piekieł ruchany przez szatana trzy razy dziennie.
piwo leci jak nic
piwo jak nic bo chociaż godzina zleciała pozytywnie
Vuko napisał/a:
Plastikowy_Pan_Jezus jakim cudem udało Ci się to wrzucić? Uploadowałeś to miesiąc?
Jakieś ~3,5 h, ciągle wyskakiwał błąd serwera :F
naitsyrkhcutiw napisał/a:
te kurwa jak moge robic cytat tutaj?
Masz takie przyciski po prawej, górnej stronie postów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów