Zoo York
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zoo York
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Baby w policji ja...dole
Bartshin napisał/a:
No a czym jest akronim kretynie
Panie debilu, czymś podobnym, ale nie tym samym.
CrystalFairy napisał/a:
No a czym jest akronim kretynie
Panie debilu, czymś podobnym, ale nie tym samym.
Przyznam się że ja też nie do końca widzę różnice.
Według wiki, definicja jest prawie taka sama jak zwykłego skrótu.
Zresztą nawet sam akronim to inaczej skrótowiec.
wilkoala napisał/a:
Przyznam się że ja też nie do końca widzę różnice.
Według wiki, definicja jest prawie taka sama jak zwykłego skrótu.
Zresztą nawet sam akronim to inaczej skrótowiec.
Precyzja terminologiczna, ale tamten kolega się dojebał.
Tu łatwo będzie zrozumieć różnicę
gedanopedia.pl/skroty-i-skrotowce/
CrystalFairy napisał/a:
gedanopedia.pl/skroty-i-skrotowce/
No, teraz rozumiem.
Chyba.
To jest dla mnie niepojęte.
CrystalFairy napisał/a:
Dzięki, zajebiste, nie miałem o tym pojęcia
Najlepszy dowcip ostatnich lat to kobiety, które myślą, że jak uwierzą to staną się facetami
A te w policji to już kompletny kabaret
A te w policji to już kompletny kabaret
gars napisał/a:
Samo zatrzymanie śmieszne ale to pokazuje również jak bardzo nie przydatne są kobiety w służbach mundurowych
ojej cipko ty też jesteś nie przydatny a jednak stara zdecydowała cię utrzymać przy życiu. i to był błąd. Do wora i wór do jeziora pedale
Galoty kolesiowi spadły bo to kolejny debil który nosi portki poniżej dupy, widać już się przyzwyczaja do więzienia żeby pokazywać tam że jest chętny na anal.
Nawet czarni nie lubią murzynów, ale ochotę na jego dupsko jednak miał. Niby się opierał, a portki jednak zdjął.
gars napisał/a:
Samo zatrzymanie śmieszne ale to pokazuje również jak bardzo nie przydatne są kobiety w służbach mundurowych
Nie z przymiotnikami piszemy razem w polskim języku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów