📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam taki sam kalkulator, u mnie jest podłączona i działa. Po wyjęciu baterii widać kabelek i przy próbie uruchomienia bez baterii też działa.
kulpiotr napisał/a:
@up Kalkulator na filmie to Kenko, a na twoich zdjęciach ZEBRA.
A co ma piernik do wiatraka jakie logo jest nadrukowane na przodzie.. Kenko i Zebra zrobiły zamówienie do tej samej firmy. Tak samo mam klawiaturę komputerową na której jest nadrukowane logo sklepu w którym ją kupowałem a z tyłu jest Logitech.
posiadam kalkulator naukowy casio fx-991es, z ciekawości go rozkręciłem i ten ma podłączone ogniwo do obwodu zasilania
jak ktos jest tak tępy zeby kupowac kalkulator na paluszki, niech sie nie dziwi. w kazdym moim kalkulatorze dzialalo zasilanie słoneczne. trzeba sparawdzac i myslec przy zakupie.. albo jumac jakies fajne a nie NA PAŁE. kurwa kalkulator na paluszki. ciota
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów