Nie zobaczycie w polskiej telewizji. W Irlandii trwają masowe protesty przeciwko rozmieszczaniu tam uchodźców. Kolejny ośrodek imigracyjny zostaje doszczętnie spalony.
Nie zobaczycie w polskiej telewizji. W Irlandii trwają masowe protesty przeciwko rozmieszczaniu tam uchodźców. Kolejny ośrodek imigracyjny zostaje doszczętnie spalony.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w republice też tego nie zobaczysz, więc skończ pierdolić!
i właśnie dlatego w Polsce razem nie wyjdą na ulice bo są podzieleni przez polityków z tobą na czele! bo rudy to, bo kaczy tamto! najebali wam do łbów swoich ideologii, pokazali jak macie myśleć, a tobie się wydaje, że twoja racja jest najtwojsza!
Hehehe tepaku jebany. Dawno Tusk gadał ze to są biedni ludzie i trwa ich wpuszczać.zemuru ni3 będzie a teraz jest i sami pod nim stoją. Jebany oalancie obudź się lewaku pierdolony
Skąd masz taką informację?A czy wiecie sadolki ze radykalne prawicowe partie w UK i Irlandii mówiły swego czasu że najpierw muzłumanie, a potem polacy mają wypierdalać?
Hehehe tepaku jebany. Dawno Tusk gadał ze to są biedni ludzie i trwa ich wpuszczać.zemuru ni3 będzie a teraz jest i sami pod nim stoją. Jebany oalancie obudź się lewaku pierdolony
zanim zaczniesz innych wyzywać od tępaków, zainwestuj w swoją edukację, bo to c wypociłeś na klawiaturze chyba tylko ty rozumiesz! zabolała dupa, że napomniałem o republice, czy, że naród jest podzielony, czego twoje wypociny są idealnym na to przykładem?
No na razie to walczą sami ze sobą.
Wyobrażacie sobie być Polskim policjantem i pałować Polaków, bo urole chcą azylu?
Tak, podczas marszów niepodległości, prostestów przedsiębiorców, prostestow antylockowonowych i ostatnio rolnikow jakoś nie mieli żadnych hamulców. I tak samo będzie z prostestami przciw imigrantom, psy nie mają zadnej godności, sprzedali ją za wcześniejszą emeryturę i tylko czekają żeby uczciwych obywateli spałowac.
Skąd masz taką informację?
Oglądałem bodajże w 2013 wywiad z udziałem tego łepka, w którym stwierdził najpierw islam wypierdalać, potem zaraz won Polacy.
No sory, taki prawacki autorytet cymbała.
Szukałem tego wywiadu, ale nie znalazłem żeby Ci wysłać, był na youtube albo vimeo
bambinizm napisał/a:Oglądałem bodajże w 2013 wywiad z udziałem tego łepka, w którym stwierdził najpierw islam wypierdalać, potem zaraz won Polacy.zetarectuli napisał/a:Skąd masz taką informację?A czy wiecie sadolki ze radykalne prawicowe partie w UK i Irlandii mówiły swego czasu że najpierw muzłumanie, a potem polacy mają wypierdalać?
No sory, taki prawacki autorytet cymbała.
Szukałem tego wywiadu, ale nie znalazłem żeby Ci wysłać, był na youtube albo vimeo
Fajna dyskusja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów