Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym jeszcze kurwe za tylne łapy złapał i o beton kilka razy pierdolnlal. Powinni na całym świecie zakazaj hodowli tej pojebanej rasy.
Idąc Twoim tokiem rozumowania należy zajebać wszystkich ludzi, bo to ludzie są najbardziej agresywnymi stworzeniami na ziemi. Czego Twój komentarz dowodzi (fragment o związywaniu łap i tłuczeniu o beton). Oczywiście to że nie każdy się nadaje do posiadania takiego psa to prawda . Szkoda że przez nieodpowiedzialność ludzi którzy mają być opiekunami takich zwierząt, dochodzi do takich sytuacji.
Szkoda psinki. Moj chodzi przy nodze bez smyczy i kaganca i nie odejdzie na krok. Takie pieski nie sa dla kazdego...
Do czasu aż którymś razem nie posłucha i pobiegnie za przypadkową osobą czy zwierzęciem.
Szkoda psinki. Moj chodzi przy nodze bez smyczy i kaganca i nie odejdzie na krok. Takie pieski nie sa dla kazdego...
Spokojnie
Kiedyś ci go ktoś rozjedzie albo odstrzeli...
I to nie koniecznie będę ja
Ja bym jeszcze kurwe za tylne łapy złapał i o beton kilka razy pierdolnlal. Powinni na całym świecie zakazaj hodowli tej pojebanej rasy.
wez kurwa gostek pierdolnij się w ten pusty łeb
Toś kolejny kretyn pies ma być na smyczy i w kagancu jak chodzisz miedzy ludźmi , z psem jak z człowiekiem każdemu może odjebać.
A psa z filmiku uśpić razem z właścicielem.
co ty pierdolisz jak pies madry i nauczony np pies przewodnik to czemu ma chodzic w kagancu albo pies ktory jest puszczany w hospicjum. nikt nie rodzi sie morderca to winna tylko i wylacznie wlasciciela chcial groznego psa i ma to samo z ludzimi jakbym zamknal dzieciaka w piwnicy karmil propaganda i nienawiscia do ludzi dal kalacha jakby tylko zdolal uniesc to by walil do wszystkiego co sie rusza. to co kazdy pedofil i gwalciciel to typ profilaktycznie mamy zabic kazdego chlopa pierdolnij sie w lep
co ty pierdolisz jak pies madry i nauczony np pies przewodnik to czemu ma chodzic w kagancu albo pies ktory jest puszczany w hospicjum. nikt nie rodzi sie morderca to winna tylko i wylacznie wlasciciela chcial groznego psa i ma to samo z ludzimi jakbym zamknal dzieciaka w piwnicy karmil propaganda i nienawiscia do ludzi dal kalacha jakby tylko zdolal uniesc to by walil do wszystkiego co sie rusza. to co kazdy pedofil i gwalciciel to typ profilaktycznie mamy zabic kazdego chlopa pierdolnij sie w lep
Widzę ciężko z myśleniem - jak widzisz psa przewodnika przeważnie wiesz ze to pies z poważnego szkolenia i istnieje niewielkie prawdopodobieństwo ataku. Czy taki pies w hospicjum ludzie zgadzają się na kontakt z tym psem są świadomi że nie będzie miał kaganca. Ale idąc ulica nie wiesz czy właściciel jest uposledzony i czy pies ma jakąkolwiek tresure szczepienia itp , i nie każdy sobie życzy aby go jakiś pies będąc bez smyczy i kaganca obwachiwał. I gówno mnie i zapewne innych ludzi obchodzą zapewnienia właściciela że pies nie gryzie, człowiek idąc ulica nie może czuć się zagrożony ze strony psa. I w zasadzie tylko dla tego powinien mieć smycz i kaganiec i iść przy nodze właściciela a nie biegać samopas. Jak ktoś nie rozumie takich podstawowych zasad tym bardziej nie powinen mieć psa, bo jest debilem a jaki pan taki pies , bo nikt nie rodzi się mordercą.
Kreujesz się na znawcę, a nawet argument, który wybrałeś, jest bez najmniejszego sensu. Do szpitali czy wspomnianego hospicjum nie wpuszcza się ras uznawanych za agresywne, choćby nie wiem jak były tresowane i trenowane, kretynie skończony, tylko rasy psów uznawane za odpowiednie do takiej a nie innej roboty, a wszystko to zależne jest ni mniej ni więcej, jak od genetyki. Możesz sobie wycałować i wygłaskać wilka, ale jak przyjdzie co do czego, to cię opierdoli i nic na to nie poradzisz, bo tak ma zapisane w genach. To samo agresywne rasy psów - ciebie może nie ruszać, ale choćbyś się nie wiem jak cackał, to może przyjść moment, że mu odwali i rzuci się na inną osobę/zwierzę, bo pochodzi ze zjebanej rasy, która ma w genach takie zachowanie. Naprawdę, udawanie, że taki amstaff to ta sama półka grzecznego pieska co golden retriever już dostatecznie jasno świadczy o tym, jak bardzo sam siebie oszukujesz -albo jak niski poziom wiedzy posiadasz.co ty pierdolisz jak pies madry i nauczony np pies przewodnik to czemu ma chodzic w kagancu albo pies ktory jest puszczany w hospicjum. nikt nie rodzi sie morderca to winna tylko i wylacznie wlasciciela chcial groznego psa i ma to samo z ludzimi jakbym zamknal dzieciaka w piwnicy karmil propaganda i nienawiscia do ludzi dal kalacha jakby tylko zdolal uniesc to by walil do wszystkiego co sie rusza. to co kazdy pedofil i gwalciciel to typ profilaktycznie mamy zabic kazdego chlopa pierdolnij sie w lep
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów