Koleś nawet daję radę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Co wy wiecie o beatboxie...
Macie przykład prawdziwego beatboxera:
Uwielbiam beatbox i jak patrze na te przykłady w komentarzach to się płakać chce, choć Joseph był jednym z pierwszych beatboxerów i chwała mu za to.
Macie przykład prawdziwego beatboxera:
Uwielbiam beatbox i jak patrze na te przykłady w komentarzach to się płakać chce, choć Joseph był jednym z pierwszych beatboxerów i chwała mu za to.
Ja pierdolę, nie kumam w jaki sposób oni ćwiczą te swoje struny głosowe że takie coś dają, przecież oni mogliby dodawać głosy do filmów i dźwięki i taniej by wyszło i lepiej.
Proszę was..
A co do Napom'a, Alem zmiażdzył go strasznie na ostatnich mistrzostwach
BloedeBleidd, Joseph był jednym z pierwszych beatboxerów? Zapomniałeś chyba o Kennym Muhammadzie, czy chociażby Rahzelu (to tylko ci najpopularniejsi). Doczytaj jeszcze trochę, bo od pierwszych beatboxerów do Josepha minęło kilka dobrych lat. W dodatku ja sam, w momencie kiedy Joseph wypłynął na powierzchnie, mając ok. 13 lat osiągałem podobny, albo i lepszy beatbox.
A co do Napom'a, Alem zmiażdzył go strasznie na ostatnich mistrzostwach
BloedeBleidd, Joseph był jednym z pierwszych beatboxerów? Zapomniałeś chyba o Kennym Muhammadzie, czy chociażby Rahzelu (to tylko ci najpopularniejsi). Doczytaj jeszcze trochę, bo od pierwszych beatboxerów do Josepha minęło kilka dobrych lat. W dodatku ja sam, w momencie kiedy Joseph wypłynął na powierzchnie, mając ok. 13 lat osiągałem podobny, albo i lepszy beatbox.
modybb co do Alema to moim zdaniem spluł się tylko na tegorocznych mistrzostwach, nic nie było słychać, tylko zaczął się rzucać jak małpa po scenie. Oficjalnie jest teraz mistrzem ale IMO nie zasługuje nawet na 3 miejsce. Nie napisałem że Napom jest mistrzem tylko dałem przykład beatboxera.
Co do Kennego to wiedziałem o nim, a pisząc że Joseph był jednym z pierwszych to się jebnąłem
Pierwszym, chyba pierwszym beatboxerem jeśli można go tak nazwać był Doug E. Fresh.
Co do Kennego to wiedziałem o nim, a pisząc że Joseph był jednym z pierwszych to się jebnąłem
Pierwszym, chyba pierwszym beatboxerem jeśli można go tak nazwać był Doug E. Fresh.
@modybb nie sluchalem nigdy bb battle ale przesluchałem tego i rzucam propsy jak putin bomby na syrie
@BloedeBleidd Moim zdaniem ten Alem pozjadał wszystkich jak niesiołowski mirabelki za małolata. Battle to wkoncu battle tam ma się czuć, że krew się leje a każda pizda mdleje
@BloedeBleidd Moim zdaniem ten Alem pozjadał wszystkich jak niesiołowski mirabelki za małolata. Battle to wkoncu battle tam ma się czuć, że krew się leje a każda pizda mdleje
Gdyby to kogoś interesowało, na mistrzostwach był też Polski akcent, chłopaki z beatside też całkiem ładny występ zaliczyli.
Stare jak świat ale warto obejrzeć w dwóch częściach. youtube.com/watch?v=4P7sdo_Aj0o a tamten gruby to się nadaje do tarcia chrzanu po obiedzie........
Roxorloops rozpierdala wszystkich !!!
Polecam - youtube.com/watch?v=4P7sdo_Aj0o
i cześć druga - youtube.com/watch?v=sMr2cn04wKA
Polecam - youtube.com/watch?v=4P7sdo_Aj0o
i cześć druga - youtube.com/watch?v=sMr2cn04wKA
Dokładnie Roxorloops miażdży, a nie jakieś popierdółki bzdykają jedno i to samo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów