Coś czuję, że szykują się kolejne zamieszki pod komisariatem w związku z zaginionymi sandałami.
Kolega Bartka - ja pierdole
Policjant - czego on się naćpał
Kolega Bartka - właśnie kurwa niczego (z najczystszym zrezygnowaniem w głosie)
Taka pizda powinna dostac lepe od znajomych na ogarniecie, ciec jebany hahah
No mi się zdarzyło być zwijanym .... Ale ja kulturalnie podeszłem tylko rzuciłem że kończę imprezę bo taksówka przyjechała do następnego razu ..... 300 złotych nie swoje
Jak nie świrujesz to nic nie będą chcieli ci zrobić .... Na szarpaniny sił nie miałem bo najebany byłem jak wagon z węglem. A po chuj robić sceny przy dziewczynach I wychodzić na dzbana
Zgadzam się, ale też jest opcja że mógł nie ćpać, po wódzie też się może poprzestawiać pod kopułą. Jak chleje od dłuższego czasu może mieć urojenia.
Hahahaha rozjebało mnie hahahah. Ludzie sama końcówka jak z najlepszych filmów
Kolega Bartka - ja pierdole
Policjant - czego on się naćpał
Kolega Bartka - właśnie kurwa niczego (z najczystszym zrezygnowaniem w głosie)
Krata browara za małolata też tak robiłem chodz do tej pory też na chuj się wierzgać i udawać ortaliona jak i tak nie wygrasz.Jak zaczniesz normalnie rozmawiać to da się załagodzić sytułację a nie odrazu jp jp na 100% xD a potem płaczą ola boga bija dusza dzbany nie żal mi takich ciot co nie umieją racjonalnie myśleć .
dojebałeś (on) bo wątpię że dojebałaś (ona) ale pomijając ten fakt to jak chlasz i masz takie jazdy to już nic innego ci nie zostaje jak CHOROSZCZ ! na bank to nie % tylko te 2
Kurwa ja pierdole drze mordę jak dziewica .... Sam bym go kopał za to darcie mordy