Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@sezamkowyRozpierdol Postepactwo i i lewicowa utopia nie maja prawa bytu na dluzsza mete, nie dlatego ze komukolwiek sie tak podoba, tylko dlatego ze sa wbrew naturze, i predzej czy pozniej owa sie z tym wynaturzeniem rozprawi, przywracajac normalnosc. Stopniowe wypieranie europejczykow przez muzulmanow jest tego dobrym przykladem. Od nas jedynie zalezy, czy wrocimy do naszej, europejskiej normalnosci, czy damy muzulmanom wprowadzic ich szariat.
Wbrew naturze to jest konserwatyzm i prawica. Wszystko podlega ciągłym zmianą a prawicowe ciołki nieporadne życiowo chcą, żeby wszystko było takie same. Rozwój ich przeraża. Boją się, że nie nadążą intelektualnie za postępem i zostaną wykluczeni ze społeczeństwa.
Dokładnie tacy sami są kozojebcy. Też nie chcą postępu. Pragną ciemnogrodu. Nienawidzą wszystkiego co nowe i innego. Dlatego jak słusznie zauważył Sezamkowy, islam to prawica.
Jedni i drudzy najbardziej by chcieli zatrzymać czas i postęp w miejscu.
Jeśli chodzi o religie to stanem wyjściowym jest ateizm. Każdy rodzi się ateistą a dopiero po starannym praniu czaszki zostaje wyznawcą jakiejś mitologii. Dlatego gdy mówimy o powrocie do normalności w sferze religijnej to mówimy o dążeniu do ateizmu. Nie można mówić, że muzułmanie niszczą "normalne" chrześcijaństwo. Chrześcijaństwo to zbiór takich samych halucynacji.
sami wiecie o kogo chodzi
i tak wiadomo że to lewicowcy, sprowadzili ciemnych ludzi do Europy
Wystarczy mi to na dziwki które nie będą się śmiały z mojego małego penisa?
Kto wie ile płacą za 1 post? Bo rozważam zostanie zawodowym trollem jak niektórzy tutaj, tylko nie wiem czy mi się to opłaci.
Już pisałem, że miesięcznie wynagrodzenie wynosi 20000 dolarów za jeden temat trolowania.
Ja wyciągam miesięcznie 80000$ bo wziąłem na siebie obowiązek trolowania w czterech różnych tematach.
Ja musze wymieniać szekle na złotówki, ale i tak się opłaca
Złotówka nadaje się tylko to podcierania dupy. Szekle i dolary lepsze.
O cholera aż strach wyjść na ulice!!! A nie, czekajcie, jesteśmy w Polsce :]
No pewnie, zwłaszcza nocami po osiedlach
Mamy mnósto swoich rodzimych ciapaków - czytaj osiedlowych sebów i wysrywy kibolskie masturbujących się do logo klubów piłkarskich
Jaka to różnica, czy ciapak jest czarny, śniady czy biały, troglodyta to debil i tyle
Islamski ciapacki, prawicowy konserwatysta nie różni się niczym od prawicowego nacjoseby debila
i tak wiadomo że to lewicowcy, sprowadzili ciemnych ludzi do Europy
Gówno wiadomo bo macie zryte mózgi
I jakie są owoce działalności tychże lewicowców?
- wzrost w siłę rodzimych ugrupowań prawicowych, nacjonalistycznych, eurosceptycznych
- za sprawą otwartych ramion do Europy dostały się niezliczone rzesze prawicowego konserwatywnego, religijnego, islamskiego motłochu nie potrafiący się asymilować bo uważają że ich zasrana kultura jest lepsza efekt? wzrost w siłę prawicowego konserwatywnego islamu w Europie.
Wszystko co robią te pseudolewicowe kurwy w Europie działa na korzyść wyłącznie prawackim oszołomom zarówno tym rodzimym jak i tym w wydaniu pustynnym
ALE schodząc już na ziemię
Po prostu się ciołki nie rozmnażacie i władcy Europejscy srają ze strachu, że system pierdolnie i dojdzie do anarchii więc zapraszają imigrantów zwłaszcza tych prawicowych konserwatywnych, islamskich rozmnażających się jak króliki, oni mają w dupie czy ktoś jest prawakiem czy lewakiem, kompletnie nie biorą tego pod uwagę, sami tworzą te podziały i traktują je wyłącznie jako zasadę "dziel i rządź" - skłóć społeczeństwo by łatwiej nim rządzić, a wy naiwne durnie dajecie się w to wciągnąć kompletnie zapominając, że w REALNYM życiu jedyne podziały jakie istnieją to - podatnicy/rząd oraz parobki/pracodawcy, bogaci
Kto wie ile płacą za 1 post? Bo rozważam zostanie zawodowym trollem jak niektórzy tutaj, tylko nie wiem czy mi się to opłaci.
O pierwsze zapytaj Janlewa i Imie_jego_44 o drugie zresztą też
a ile zarabiasz w przeliczeniu na szekle
p.s.
ernest zrobił sobie samobója, mam nadzieję że swojego nagrasz dla sadoli, przedtem sprzedając prawa autorskie kwejkowi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów