📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Byłpies i niemapsa
Myślę że mógłby jedynie zrobić laske takiemu kotu
Psy maja uścisk szczęk Maks 150 kg/cm (chyba owczarek niemiecki ma największą siłę) lampart ok 500 kg/cm także ten tego..
pazuzu napisał/a:
Myślę że mógłby jedynie zrobić laske takiemu kotu
Psy maja uścisk szczęk Maks 150 kg/cm (chyba owczarek niemiecki ma największą siłę) lampart ok 500 kg/cm także ten tego..
Jedyne co się zgadza w Twojej wypowiedzi to słowo "owczarek".
Owczarek anatolijski gryzie z siłą do 337 kg.
dyhayne napisał/a:
Jedyne co się zgadza w Twojej wypowiedzi to słowo "owczarek".
Owczarek anatolijski gryzie z siłą do 337 kg.
Nie chce się kłócić bo sam nie prowadziłem takich badań ale nie raz się spotkałem z informacjami w necie że pitbulle czy amstaffy maja po pół tony nacisku co oczywiście jest nieprawdą (https://oko.press/tony-miedzy-szczekami-prawda-falsz/) Ty piszesz o nacisku 337 kg, ale zapewne mówisz o wartości 743 psi czyli funt na CAL czyli faktycznie ok 337kg ale na cal a nie centymetr, więc podziel sobie te wartośc przez 2.5 (żeby obliczyć wartość na cm) i wychodzi ok 134 kg/cm. Ale jak pisałem nie jestem ekspertem więc nie dam sobie uciąć fiuta za to co pisze
głupi pies mógł spierdolić pod samochód.
Ayrton Senna
Bzdura. Film pokazuje, jak skuteczny jest głodny dziki kot. Te, które unikają konfrontacji z psami są najczęściej nażarte, a jak wiadomo dzikie zwierzęta starają się unikać konfrontacji jak nie muszą.
luxpiotr napisał/a:
Koty już takie są. Bawią się ze słabszą ofiarą
To nie zabawa. Lampart dziabnął go w szyję, nie chce ryzykować szamotaniny bo wiadomo, że różnie może być. Uwalił i czeka, aż ofiara zacznie zdradzać objawy osłabienia. Oglądałem filmiki z lampartami, tak właśnie często robią kiedy nie chcą ryzykować odniesienia ran z potencjalnie niebezpiecznym przeciwnikiem.
Jak to był lampart, to każdy pies miałby zerowe szanse. Przecież ten potwór potrafi krokodyla z wody wyciągnąć i zabić Psy nie podołają żadnemu przedstawicielowi wielkich kotów.
mianas napisał/a:
To tak jak Tusk po kaszupsku pies !
Nie po kaszubsku, ale po angielsku, nie pies tylko kieł.
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
myślę, że mastiff tybetański mógłby się z Tobą nie zgodzić
Ciewe byłoby starcie tych dwóch rywali ale myślę że oboje by opuścili. Masif może duży jest ale żaden techniki nie ma, z kolei dorosły samiec laparta jakby dobrze zlapa go za kark byłoby bo masfie. Luta jest taka że lampart jest stworzony do zabijania a masif do obrony i zaganiania.
mefedroniarz2021 napisał/a:
Kurwa mogę oglądac obcinanie głowy, rozpierdalanie ciała o pędzący samochód ale jak widzę bezbronnego psa co sobie śpi i zabija go wilkor albo inne gówno mam ciarki i płacze..
"możesz oglądać" weź zamknij mordę
Ten nie szukał dwie minuty tętnicy szyjnej i mu ofiara spierdzieliła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów