18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kolejny kawał o Polsce
TRS • 2013-12-04, 12:53
Nauczycielka pyta dzieci
-Jak robi kotek?
-,,Miau'' - odpowiada Krzyś
-A jak robi piesek ?
- ,,Hau'' - odpowiada Marcin
-A jak robi Polak?
-Nic nie robi. Nie ma przemysłu - odpowiada zasmucony Jasio

TRS - The Race Style
Paski na szybę, naklejki samochodowe, folie do lamp i wiele innych !
Zgłoś
Taq 2013-12-04, 16:10 2
Macie dolny cudzysłów, bo oczy bolą od tych podwójnych przecinków.
Zgłoś
Sylarr 2013-12-04, 16:22
Zamiast "Co robi Polak" powinno być "Co robi lewak". Reszta się zgadza.

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
g................k 2013-12-04, 16:33 1
a jak robi lis??
Zgłoś
c................0 2013-12-04, 16:49 2
Sylarr napisał/a:

Zamiast "Co robi Polak" powinno być "Co robi lewak". Reszta się zgadza.

Bo wiadomo co robi prawak : siedzi na dupie i podlizuje się Kościołowi, pielęgnuje nienawiść do aborcji i jej zwolenników; posyła feministki do garów; zazwyczaj wychwala kapitalistów którzy pragną prywatyzacji wszystkiego; i narzeka na "komunę" nie wazne czy chodzi o system gospodarczy czy też paryska wazne że komuna
I nie ma czasu na robienie.......
Zgłoś
S................l 2013-12-04, 16:53
kanilox napisał/a:

Ślązacy nie zrozumieją.

Zrozumieją zrozumieją gorolu parszywy.
Zgłoś
Pierdek 2013-12-04, 16:56
Dla mnie to troche smutne
Zgłoś
Sylarr 2013-12-04, 17:06 1
czarek00 napisał/a:

siedzi na dupie i podlizuje się Kościołowi

Co ma kościół do bycia prawakiem? Zajebista krótkowzroczność.

czarek00 napisał/a:

pielęgnuje nienawiść do aborcji i jej zwolenników

I bardzo dobrze.

czarek00 napisał/a:

posyła feministki do garów

Feministki posyłamy jedynie do psychiatry.

czarek00 napisał/a:

zazwyczaj wychwala kapitalistów którzy pragną prywatyzacji wszystkiego

Bo państwowe zawsze gorsze.

Zgłoś
M................x 2013-12-04, 17:27
W Polsce wszyscy się użalają, że nie ma przemysłu, jeżeli nie ma to znaczy, że się nie opłaca stawiać fabryk, rynek jest już nasycony jeżeli chciało by się produkować samochody trzeba by konkurować z gigantami, wydać miliardy a i tak najwyżej się im dorówna za kilkadziesiąt lat (może). Tanio można produkować w Chinach, sprowadzać do Polski i sprzedawać z większym zyskiem, przemysł nie jest potrzebny.
Zgłoś
c................0 2013-12-04, 17:42
Sylarr napisał/a:

jak zwykle prawicowe bzdury

Niestety nie jest lekko być prawicowym oszołomem. Niejednokrotnie jest to osoba upośledzona umysłowo, manipulowana przez innych, niezdolna pojąć swojej głupoty i oderwania od rzeczywistości. A jeżeli nawet jest psychicznie zdrowa to i tak ze względu na swoje poglądy spaceruje na krawędzi obłędu. Normalny człowiek współczuje prawicowym oszołomom.
Zgłoś
Sylarr 2013-12-04, 17:54
@Up Edytuj swojego posta, bo przypisujesz mi cytat, którego nigdzie nie napisałem.

Lewakiem jest być natomiast zajebiście łatwo. Nie trzeba myśleć i dbać za siebie, bo wszystko zrobi dwa razy drożej i gorzej państwo.

Zgłoś
kokos19 2013-12-04, 20:21
@Meretix Gratuluje myśli ekonomicznej skoro myślisz, że przemysł w państwie nie jest potrzebny.
Zgłoś
Radysh 2013-12-04, 20:35
Ostatnio spędziłem 3 dni nad serwisowaniem sprzętów IT dla faceta co z drewna tworzy (przeważnie)
schody i drzwi dla całej Europy.

Zdziwilibyście się co potrafi nieduża polska firma, jakie ma kontakty i jak bardzo jest ceniona.

Ale w naszym "pienknym" państwie, każdego trzeba upierdalać i gnoić, ssać do ostatniej złotówki.
Wystarczy, żeby chciał robić cokolwiek sam z siebie.

Mało którym się udaje i każdy z nas dobrze wie o tym, że bez kontrahentów z zagranicy, gówno znaczymy.

Przykra prawda ale prawda.

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Ryanx 2013-12-04, 21:44
Ja tam miałbym obiekcje, jak może nauczycielka w ogóle zapytać "A jak robi Polak?"
Zgłoś
TRS 2013-12-04, 23:04
Ryanx napisał/a:

Ja tam miałbym obiekcje, jak może nauczycielka w ogóle zapytać "A jak robi Polak?"

Jeśli dowcipy bierzesz tak dosłownie, to nie pytam jak odbierasz życie i dlaczego masz je tak spierdolone

TRS - The Race Style
Paski na szybę, naklejki samochodowe, folie do lamp i wiele innych !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów