📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
wpadłem na pomysł dodawać szkła (jak do wciągania) do cynamonu
tak nas w dupę ruchają:
Kumarynę zawiera również w pewnych ilościach cynamon. Badania na zlecenie czasopisma Świat konsumentów wykazały, że na polskim rynku występują produkty z wielokrotnie przekroczonymi normami zawartości tej substancji. Zgodnie z prawem Unii Europejskiej w produktach spożywczych maksymalna dopuszczalna zawartość kumaryny wynosi 2 mg na kg produktu.
Kumaryna rozpierdala wątrobę i podawanie cynamonu dzieciom jest w ogóle niewskazane, ale do Polski zawsze wysyłają trzeci sort.
Kumarynę zawiera również w pewnych ilościach cynamon. Badania na zlecenie czasopisma Świat konsumentów wykazały, że na polskim rynku występują produkty z wielokrotnie przekroczonymi normami zawartości tej substancji. Zgodnie z prawem Unii Europejskiej w produktach spożywczych maksymalna dopuszczalna zawartość kumaryny wynosi 2 mg na kg produktu.
Kumaryna rozpierdala wątrobę i podawanie cynamonu dzieciom jest w ogóle niewskazane, ale do Polski zawsze wysyłają trzeci sort.
Amerykańce zawsze muszą wymyślić coś głupiego. To już jest chujowe jak "jestem hardcorem".
odpierdolcie się od gościa, to taki słodziak, a że się prawie sam zajebał to już jego problem. Dostałby nagrodę Darwina. PIS & CZILAŁT
rozdziewiczyl sie cynamonem
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów