📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Policeman napisał:
Kozak to jest typ, który od 20 lat wstaje o 6 rano idzie do pracy i sumiennie robi swoje, a w wolnym czasie wychowuje porządnie swoje dzieci. Tutaj jest debil, który za jakiś czas spadnie i rozjebie sobie ten głupi łeb.
Jak spadnie i się rozjebie to pół biedy, jak spadnie i będzie kaleką to jeszcze każdy z nas będzie płacił za jego leczenie.
Kozak to jest typ, który od 20 lat wstaje o 6 rano idzie do pracy i sumiennie robi swoje, a w wolnym czasie wychowuje porządnie swoje dzieci. Tutaj jest debil, który za jakiś czas spadnie i rozjebie sobie ten głupi łeb.
Jak spadnie i się rozjebie to pół biedy, jak spadnie i będzie kaleką to jeszcze każdy z nas będzie płacił za jego leczenie.
Pierdolicie tyle, jest kozakiem po prostu i zazdrościcie mu i już, taka prawda.Dla mnie Szacun.
Tu chodzi o adrenalinę. robiąc takie wyczyny nie można za dużo myśleć, trzeba być skupionym na tym co tu i teraz, w takim momencie problemy dnia codziennego nie istnieją. w pewnym sensie można zrozumieć dlaczego ludzie to robią, w ekstremalny sposób są wolni choćby na parę krótkich chwil. lepsze krótkie życie pełne tego co robisz niż długie nieszczęśliwe.
O najs, Daft Punk.
Natrafił ktoś na filmiki z tymi wariatami jak spadają w dół? Chętnie bym to obejrzał z kamerki na kasku
Policeman napisał/a:
Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek przeczytam tutaj tak wartościowy komentarz.
Widać, że znasz się na życiu, szacun.
Policeman napisał/a:
aż takie smutne życie masz?
Japierdole jak śmieszą mnie ludzie którzy nazywają typa głupim czy srakim i owakim. Szkodzi komuś ?
Może ty lubisz grać kurwa w chińczyka, to też mam mieć z tym problem ? Jak lubi to robić to niech robi, co cię to boli jebany idioto.
Może ty lubisz grać kurwa w chińczyka, to też mam mieć z tym problem ? Jak lubi to robić to niech robi, co cię to boli jebany idioto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów