18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
CezaryS 2011-10-06, 0:05
breg gensa tańczą ?
Zgłoś
zwieh0072 2011-10-06, 1:42
odurzył go smrodem
Zgłoś
smirnofff 2011-10-06, 4:51
Trochę cyganem zajebało

♥♥♥
(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_̅_̅_̅()ڪے przypal
Zgłoś
RivenoL 2011-10-06, 7:26 3
Pan na K by go rozniósł
Zgłoś
Merowing 2011-10-06, 7:31
0:23 zajebiście gościu skacze do ringu
Zgłoś
Gondone 2011-10-06, 7:49
Uwielbiałam Eddy'ego

kupę lat później dowiedziałam się co to capoeira.
Zgłoś
Pato_Axe 2011-10-06, 14:08
To jest Instrutor Barraozinho (LELO) z Grupo Axe Capoeira. Wszystkich tych którzy tutaj odważnie krytykują chuj wam w dupę, bo nawet człowieka nie znacie... Obejrzcie sobie inne jego walki. Są dostępne w sieci...
SALVE!

No tears please... It's a waste of good suffering!
Zgłoś
Levy_ 2011-10-06, 14:21 1
bonCziki napisał/a:

w czerwono czarnej koszulce w 26 sekundzie koles nakurwial salto albo chcial zrobic co jego kolezka ale mu nie wyszlo :/

piwo za spostrzegawczość.... Myślałem że jebnę jak to drugi raz oglądałem : D
Zgłoś
Desti 2011-10-06, 15:45
debol napisał/a:

Buja się jak pierdolony rezus

ale batów nie dostał
Zgłoś
c#uDy 2011-10-06, 16:22
w ryj dać moge dać

Nie lękajcie się
Zgłoś
d................k 2011-10-06, 18:00 1
Robster napisał/a:

A w prawdziwej walce z normalnie rozgarniętym zawodnikiem, dostałby strzała podczas tych wygibasów i walka skończyłaby się podczas pierwszego głupiego obrotu.

a dokładnie to tak:
Zgłoś
tadewoosh 2011-10-06, 18:08
Ależ fajnie klasnęła podeszwa o policzek. Pac!
Zgłoś
n................t 2011-10-06, 22:42
jebańce i specjaliści od walki widzący jedynie może ze dwie w formule mma.
meia lua de compasso - to kopnięcie, którym powalił przeciwnika - jest jednym z najniebezpieczniejszych w capoeirze. i naprawdę, nie interesuje mnie to, że to "wygibańce" - skuteczne kopnięcie i gościu leży. a wy chłopcy wyjdźcie czasem na świeże powietrze, może nawet na spacer...
Zgłoś
Majsteriusz 2011-10-06, 23:08
@dblack

No i tam to wygladalo tak jak nalezy ^^ Capoeira ladnie wyglada ale faktycznie, z kimkolwiek rozgarnietym kto nie da sie trafic potrojnym piruetem walka konczy sie dosc szybko... Swoja droga, nie chcialbym stac w pierwszym rzedzie tego "ringu" zamachnie sie ktorys, zniesie go w pizdu i szczeke trzeba poxipolem kleic

NIE znasz mnie, NIE chcesz mnie znać, ja najprawdopodobniej NIE chcę znać ciebie... Ale daj na bułkę...
Zgłoś
cannabis7777 2011-10-07, 12:54
Robster napisał/a:

A w prawdziwej walce z normalnie rozgarniętym zawodnikiem, dostałby strzała podczas tych wygibasów i walka skończyłaby się podczas pierwszego głupiego obrotu.

widac ze nic nie trenujesz, a jedyny kontakt z walką miales ogladajac dragon balla.

Zauwaz jaki on jest szybki i nieprzewidywalny. Jesli bialas opuscilby garde zeby go zaatakowac, to juz by bylo finito. Podczas tych "wygibasów" jak mówisz zawsze mial kolana w górze, co z goleni robiło mu tarcze nie do przebicia. Może gdyby wiedział, co on będzie robił w danym momencie istniałaby szansa, że go trafi kopniakiem w plecy i tamten sie wyjebie, ale przy takich niestandardowych przeciwnikach trzeba zachowac maksimum bezpieczenstwa.

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów