wyciskałbym ;d
wyciskałbym ;d
Aż tak potrzebne wam te darmowe piwa?
A teraz tylko czekać aż ktoś napisze,że nie każdy wchodzi na youtub'a
Co za gówno. Jak można kurwa pierdolić, że podnoszenie koleżanki to odpowiednik ławeczki prostej. Koleś się gibie jak pierdolony resus, czyt. nie izoluje w ogóle mięśnia.
Drugie. Robiąc pompki, podnosisz tylko 33% masy ciała. Czyli pizdowato. Wg. mnie facet powinien na serii robić swoją masę, lub 10 kg więcej niż waży.
Jak już masz robić na takim gównianym sprzęcie jak na filmiku, to lepiej poćwicz crossfit, drążek, etc. Zbudujesz fajną tężyznę ciała.
Filmik z dupy.
Najpierw chciałem napisać "o jejku nie posraj się", ale doszedłem do wniosku, że napiszę coś więcej więc:
Nie wiem jakie leki bierzesz, ale pogadaj ze swoim lekarzem bo Cię w chuja robi.
PS. O jejku nie posraj się
Jeżeli robił to dla żartu to po chuj? Po chuj początek tego filmiku o ławkach?
[/q
@blazejudo wybacz, że rozpierdolę Twój świat w drobny mak, ekspercie kulturystyki, ale on chyba tego filmiku nie nagrał do końca na poważnie. Co z tego, że nie robi poprawnie, skoro trzyma łapy na zajebistej dupie? ja pierdole :Duote]
miałem łapy na lepszych dupach i to o wiele lepszych ; ) także ssijcie ciapatą pałę, jeżeli hejtujecie mnie za to, że napisałem prawdę o tym chujowym filmiku ; )
@dudeczek fajnom... domowom..
Japierdole..
Przykro mi, że nie zrozumiałeś ironii.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Jak po chuj? Wstęp był bo reklamował firmę Kelton, ławke pewnie dostał za free, na YT wrzucił link do aukcji. W ogóle ten cały film był reklamą firmy i każdy kto ma troche oleju w głowie to zauważy...
A kto to w ogóle jest, żeby dali mu stuff za darmo do reklamy?
Ależ on musi ją r*chać...
Oczywiście, zazwyczaj jak się ma dziewczynę to się ją też r*cha. Szansa mała, ale może kiedyś się dowiesz.
Sądząc po jego budowie? Chciałbym was dzieciaczki uświadomić, że tak wygląda normalnie zbudowany facet. Jeśli poczekacie jeszcze parę latek, wasze łapki też nabiorą trochę mięśni (albo i nie, jeśli nosisz rurki).
Nie chcę ci psuć życia, ale ludzie mają różny metabolizm, budowę ciała i predyspozycje i nie każdy musi tak wyglądać ;o
Sam osobiście swego czasu trochę ćwiczyłem, do tego różne sporty i jak siła się wypracowywała tak masy ni chuj. Na co dzień wpierdalam za dwóch i po prostu mam taki metabolizm, że masę jest mi zrobić z 10 razy trudniej niż tacy moi znajomi co trenują judo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów