Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mocna opinia na temat ludzi z zajawkami jak na chwasta takiego jak Ty. Jesteś tutaj największą piwniczną spierdoliną a masz tupet nazywać podludźmi osoby uzależnione od adrenaliny. Twoją jedyną adrenaliną w życiu jest zakręcenie się na krześle obrotowym przed biurkiem. Spędzasz tu 90% wolnego czasu, wrzucasz tematy o 03:00 nad ranem żeby nie stracić pozycji z podium, dla wirtualnych punktów opierdoliłbyś petarde cyganowi, poza tym zachowujesz sie jak dziecko jeśli chodzi o poziom dyskusji. Nie masz życia a komentujesz czyjeś które jest coś warte. Nawet jeśli będą żyć krótko to przynajmniej poczuli co to znaczy żyć. Ty jedyne co poczujesz w tym czasie to swąd gówna i spermy po tym jak się zesrasz ze szczęścia, że możesz wrzucić kolejny temat i gdy sie przy tym spuścisz z podjarki, że wirtualne piwa wpadają.
Weź pod uwagę, że to tyczy się większości użytkowników tego portalu. Słabe wykształcenie, praca bez perspektyw, zero ambicji. Im głębiej w błoto tym większa od nich nienawiść i przekonanie o słuszności swoich ocen i przekonań...
Lotopizdy po prostu.
to może sam znajdziesz jaja i skoczysz? a sorry. oddałeś mamie na przechowanie dożywotnio
Piękne hobby i ludzie z pasją
A wszyscy powyżej, jedynie zazdrościcie tego, siedząc w ciemnej i brudnej piwnicy
Ja akurat na strychu.
Zawsze jakaś spierdolina życiowa musi poprawić swoje chore ego trolując ludzi którzy (w odróżnieniu do nich najczęściej) robią coś więcej niż tylko siedzenie przed kompem i czekaniem na "sowę z Hogwartu"
A wszyscy powyżej, jedynie zazdrościcie tego, siedząc w ciemnej i brudnej piwnicy
Nie ciemna tylko jasna. I nie zazdroszczę. Sram ze strachu że zemdleję i nie otwierając spadochronu osierocę moje bąbelki, które na wasze emerytury będą zapierdalać. Pozdrawiam serdecznie
Nie ciemna tylko jasna. I nie zazdroszczę. Sram ze strachu że zemdleję i nie otwierając spadochronu osierocę moje bąbelki, które na wasze emerytury będą zapierdalać. Pozdrawiam serdecznie
kazdy skoczek po wyjsciu z samolotu ma AAD - automatyczny system otwierajacy spadochron (prosta rzecz jesli na wysokosci x masz predkosc y aad odpala czasze, w najgorszym przypadku zakurwisz w budynek albo zlamiesz nogi, ale przezyjesz nawet jak stracisz przytomnosc ;P)
Piękne, to może dla jakiegoś niemoty z przed TV. Bo prawdę powiedziawszy, kłopotliwe i nudne. Piękne to by było jakby zajebał któryś o betonową płytę lotniska.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów