Ochrona prezydenta na zajebistym poziomie. OFC w filme nie zabrakło też bezmózgich nastolatek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Sensacja tvn24. Barrack Obama oblany jogurtem.
Tak bardzo bawią mnie te wasze komentarze w stylu "To mógłby być kwas, ochrona jak pizda bla bla blah blah ble". Kurwa on jest na ulicy, jeśli ktoś chciałby go zabić to wyciąga pistolet z okna i strzela, ochrona kuli nie wyłapie. On spoufala się z ludźmi więc ryzykuje. Ważne tylko kto ryzykowałby oblanie prezydenta kwasem z taką ilością świadków (bez psycholi), więc nie spinajcie się aż tak bardzo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów