Chlopaki na KTM-ach znów zgubiły drogę...Niestety nie zostali postrzeleni....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Frunąłem już po spotkaniu z takim dołkiem ale myślę że nie był on wykopany na motocykle bo był na jakimś nieużytku, pewnie ktoś sobie kopał piasek do piaskownicy. Jechałem sobie a nagle frunę prosto w zboże, co ciekawe wylądowałem prawie że na nogi i nawet się nie ubrudziłem ale musiałem się chwile porozglądać z której strony przyleciałem żeby znaleźć motocykl.
No proszę, gdzie są ci wszyscy obrońcy z ich poprzedniego filmiku? Gdzie ci wszyscy co pisali że ten gość bez ręki ich pierwszy napadł? Wyraźnie widać że skurwiele szukają zaczepki i proszą się o wpierdol. Jak ja takiego bydła nienawidzę. Potem się kurwa chwalą, jacy są zajebiści, bo zorali kolesiowi działkę motorami i spierdolili.. Przyszłość tego narodu kurwa..
Przyznaje bez bicia. Zajebalem sprawe przy ich wczesniejszym filmie, ktory tu lecial bo ich bronlem. Byl to moj drugi tak istotny blad w zyciu, zaraz po zaglosowaniu na rudego kilka lat temu. Teraz oba bledy chce naprawic i uwazam, ze motocymbalom i rudemu nalezy sie soczysty strzal w ryja. Dziekuje za uwage
Czyli co???? Czas zhejtowac im kanal dla zabawy by sie kmioty nauczyly
stalowa linka na wysokości kolan, wypierdoli się na pierdziawie poobija to się nauczy
Niszczą ludziom prywatny teren i się dziwią, że dziadek z grabiami na nich leci i to niepełnosprawny, uciekają przed policjantami i się dziwią, że celuje do nich z broni. Jak uciekasz to jesteś przestępcą nie zatrzymałeś się do kontroli prosta sprawa.
W sumie to są życiowe spierdoliny, które w szkole nawet rudy bił i teraz odreagowują.
Oby te chuje się na linkę wpakowały,jakby nie wkurwiali ludzi to by było ok,ale nie myśli sobie jeden z drugim "mam moto,mogę więcej" a Jebią Policję tylko na 30% bo się trochę cykają jak widać.
Banda ciot i debili.
Jak lubię motocykle i ogólnie wszelakie crossy to takie zachowanie mnie wkurwia.
Banda ciot i debili.
Jak lubię motocykle i ogólnie wszelakie crossy to takie zachowanie mnie wkurwia.
a mnie śmieszy wasz ból dupska,te filmy dają w pewnym stopniu do zrozumienia że w tym kraju nie ma gdzie jezdzić i skoro nie wolno nigdzie to trzeba wszędzie i tyle,na tym filmie widać jakąś niedojebaną straż zakładową czy coś w ten deseń i nie demolują nikomu prywatnej posesji...ochłoncie zjeby
Chciałbym aby w Polsce było prawo ziemi, podobne do tego w USA. Wlecieliby tacy na działkę, wyskoczyłby właściciel z gnatem, i byłby piękny materiał na harda.
@m2ti
To niech sobie kupią swój teren, a nie wpierdalać się na cudzy. Twój argument jest z dupska wyjęty. Nie mam samochodu, który mógłbym rozpierdolić, to rozpierdolę sąsiadowi - brawo! Logika godna idioty.
To niech sobie kupią swój teren, a nie wpierdalać się na cudzy. Twój argument jest z dupska wyjęty. Nie mam samochodu, który mógłbym rozpierdolić, to rozpierdolę sąsiadowi - brawo! Logika godna idioty.
m2ti napisał/a:
a mnie śmieszy wasz ból dupska....
A mnie śmieszą szczylowate ciule, które biadolą, że nie ma gdzie jeździć, ale nie skrzykną się grupą, by założyć chociaż stowarzyszenie i wynająć trochę kawałka ziemi i zrobić tam tor... by nie wkurwiać innych. Tak robią mentalnie dorośli ludzie, ale nie gnojki po 18stym, którym ktoś dowód i prawko z czipsów wyciągnął, a wydębili kasę od rodziców na motur...
Banda śmiesznych, zazdrosnych hipokrytów. To o Was komentujący to Sadole.
Po pierwsze: Gdzie tu widzisz jeden z drugim prywatny teren? (na poprzednim filmiku owszem, choć wiem, że wjazd na ten teren był totalnie nie zamierzony)
Po drugie: Teksty z w stylu zdziecinniałe chuje, życiowe spierdoliny itp, ukazuje Waszą zazdrość, zawiść i jacy jesteście malutcy.
Sam motocykla nie mam, ale założę się, że jakby któryś z Was dostał w ręce taki sprzęt, to chętnie by pojeździł w terenie. Ja na pewno bym tak zrobił i jak tylko mam możliwość to tak robię.
Nie znam normalnego mężczyzny, który nie lubi motoryzacyjnych "zabawek" (motocykl, Quad, skuter śnieżny,wodny, mocny samochód)
Po trzecie: Każdy pierwszy do jebania ich, że łamią przepisy i nawet jak to miejsce publiczne, to powinni mieć honor i poddać się karze.
Pewnie kurwa. Niech się zgłosi jeden, który jeżdżąc samochodem, nie przekroczył prędkości przynajmniej o 30km/h, albo po pijaku, nie zniszczył czegoś, czy nie wybił w życiu szyby.
Wy zgłosiliście się na policję, żeby honorowo ponieść karę za swoje wykroczenia?
Po czwarte: Tak jak napisał m2ti. Mo jest dowód na to, że nie ma w Polsce miejsc, torów, wyznaczonych szlaków, gdzie można pojeździć na takim sprzęcie, to jeżdżą wszędzie. Jedni sobie popatrzą i mają trochę rozrywki, a inni dla zasady będą ich jebać.
Tak dla podsumowania. Ten filmik, jest akurat dużo starszy niż ten z "jednorękim bandytą". Oglądam czasem ten kanał i już go wcześniej widziałem.
Wystarczy pooglądać inne ich filmiki, żeby zrozumieć, że chłopaki najzwyczajniej szukają jakiś ostrych podjazdów, raczej z dala od jakichkolwiek zabudowań i raczej najmniej na celu mają wkurwianie ludzi, ale jakoś muszę w te miejsca dojechać.
Wy jednak, od razu macie zdanie na ten temat i co najlepsze takie, jakbyście mieli po 60 Lat i bylibyście starymi zrzędami.
Dobrze, że jeszcze niektórzy, mają chęci i pomysły na aktywne spędzanie wolnego czasu.... nie tylko na motocyklu.
Po pierwsze: Gdzie tu widzisz jeden z drugim prywatny teren? (na poprzednim filmiku owszem, choć wiem, że wjazd na ten teren był totalnie nie zamierzony)
Po drugie: Teksty z w stylu zdziecinniałe chuje, życiowe spierdoliny itp, ukazuje Waszą zazdrość, zawiść i jacy jesteście malutcy.
Sam motocykla nie mam, ale założę się, że jakby któryś z Was dostał w ręce taki sprzęt, to chętnie by pojeździł w terenie. Ja na pewno bym tak zrobił i jak tylko mam możliwość to tak robię.
Nie znam normalnego mężczyzny, który nie lubi motoryzacyjnych "zabawek" (motocykl, Quad, skuter śnieżny,wodny, mocny samochód)
Po trzecie: Każdy pierwszy do jebania ich, że łamią przepisy i nawet jak to miejsce publiczne, to powinni mieć honor i poddać się karze.
Pewnie kurwa. Niech się zgłosi jeden, który jeżdżąc samochodem, nie przekroczył prędkości przynajmniej o 30km/h, albo po pijaku, nie zniszczył czegoś, czy nie wybił w życiu szyby.
Wy zgłosiliście się na policję, żeby honorowo ponieść karę za swoje wykroczenia?
Po czwarte: Tak jak napisał m2ti. Mo jest dowód na to, że nie ma w Polsce miejsc, torów, wyznaczonych szlaków, gdzie można pojeździć na takim sprzęcie, to jeżdżą wszędzie. Jedni sobie popatrzą i mają trochę rozrywki, a inni dla zasady będą ich jebać.
Tak dla podsumowania. Ten filmik, jest akurat dużo starszy niż ten z "jednorękim bandytą". Oglądam czasem ten kanał i już go wcześniej widziałem.
Wystarczy pooglądać inne ich filmiki, żeby zrozumieć, że chłopaki najzwyczajniej szukają jakiś ostrych podjazdów, raczej z dala od jakichkolwiek zabudowań i raczej najmniej na celu mają wkurwianie ludzi, ale jakoś muszę w te miejsca dojechać.
Wy jednak, od razu macie zdanie na ten temat i co najlepsze takie, jakbyście mieli po 60 Lat i bylibyście starymi zrzędami.
Dobrze, że jeszcze niektórzy, mają chęci i pomysły na aktywne spędzanie wolnego czasu.... nie tylko na motocyklu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów