18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
John-Flopp 2024-09-04, 13:24
olesnik napisał/a:

3 minuty riserczu, Patiro z Knurowa czyli Patryk Grzywacz mały ulaniec który bił się na Fame xD jebany przegryw w chuj.

No i teraz ty wiesz kto to, ja wiem kto to a jebany debil nie poniesie odpowiedzialności mimo że sam nagrywa co robi. Nie powinno być żadnej łapanki tylko jak wiadomo kto to jest list od prokuratury albo policji żeby się stawić na komisariacie w celach wyjaśnień i pociągnięcie do odpowiedzialności.
Zgłoś
olesnik 2024-09-04, 13:26 1
John-Flopp napisał/a:

No i teraz ty wiesz kto to, ja wiem kto to a jebany debil nie poniesie odpowiedzialności mimo że sam nagrywa co robi. Nie powinno być żadnej łapanki tylko jak wiadomo kto to jest list od prokuratury albo policji żeby się stawić na komisariacie w celach wyjaśnień i pociągnięcie do odpowiedzialności.

Może ktoś miły jednak go przedstawi Knurowskiej policji w każdym razie jebac cwela.
Zgłoś
BrunerOvned 2024-09-04, 13:48
Tu zamiast piwa ten pedał powinien dostać butelkę zimnego kwasu solnego.
Zgłoś
Bonkojad 2024-09-04, 17:01
Tak stęka jakby miałby się za raz zesrać.
Zgłoś
laska - mosquito 2024-09-04, 18:59
A jaki to ma kanał?
Zgłoś
elim 2024-09-04, 19:17 1
Takich zjebów pedalarzy jest niewielu, ale psują opinię reszcie rowerzystów, wystarczy taki jeden żeby powkurwiać kierowców którzy później być może będą chcieli odreagować na zwykłych rowerzystach, życzę temu bucowi żeby w końcu dopadła go sprawiedliwość.
Zgłoś
Ryju1983 2024-09-04, 19:59 2
Te pedzie na rowerkach naprawdę są tacy tępi. Sam miałem okazję w zeszły weekend przekonać się do czego są zdolni. Jechałem ze szwagrem samochodem i jak to na drodze trafił się pajac na kolarce. Szwagier chce go minąć a ten frajer zjeżdża na środek drogi i jeszcze coś tam warczy pod nosem. Nic tylko zatrzymać takiego fajfusa i skopać mu dupsko.
Zgłoś
TwardyHardy 2024-09-06, 1:10
Jestem kierowcą z zawodu i napierdalam w wolnym czasie na kolarce. Czy coś jest z mną nie tak?
Zgłoś
nouki 2024-09-06, 17:45
Szkoda że jest uciety początek bo to zmienia radykalnie sens filmu. Co nie zmienia faktu że pedalarz 😁
Zgłoś
amk2481 2024-09-06, 23:37
alususs napisał/a:

Apeluje do wszystkich kierowców, gdy zobaczą rowerzystę, otowtzyc okno i w kark przypierdolic listwę z otwartej dłoni. Wszystkich, bez wyjatku

Ooooo, debil.
Zgłoś
Rops 2024-09-08, 12:10
amk2481 napisał/a:

Ooooo, debil.

Dokładnie,bo trzeba nożem, a nie otwartą dłonią
Zgłoś
amk2481 2024-09-09, 20:40
Rops napisał/a:

Dokładnie,bo trzeba nożem, a nie otwartą dłonią

oooo, kolejny.
Zgłoś
Infiniti09 2024-09-11, 19:06
nie bronię śmiecia, ale są jeszcze 2 filmiki, jak pan tirowiec próbuje zabić pedalarza 100 metrów wcześniej....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem