📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedys sie pojawi filmik jak taki spajdermen wchodzi na sama gore, lapie sie uchwytu, odchyla do tylu, zeby podziwiac widok i nagle *pyk* uchwyt odpadnie, a kolezka jebnie w dol jak doniczka. Trzeba trzymac kciuki, zeby nosnik pamieci w kamerze to przetrzymal.
Zesrałem się
Widać pewne podobieństwo
Eee to Rusek więc nawet jeśli by spad otrzepałby sie i poszedł dalej........
Fake - nie spadł
Może i jakimś cudem bym tam wlazł (nie patrząc w dół) ale potem na samej górze, ni chuja zespawał bym sie z tym daszkiem i trzeba było by mnie zdzierać.
Robi to nagranie wieksze wrazenie niz widoki podczas gry w Assassin's Creed
Polak pewnie wziąłby farbę w spray'u i napisał HUJ na tej gwieździe
wchodziłem na kilka budynków, nie tak wykurwiście dużych ale wchodziłem na to 5-6 piętro po różnych elewacjach... z wejściem problemu dużego nie było bo widzi się czego przed sobą można się złapać, ale jak oni potem schodzą to już nie ogarniam.
a wrobel gdzie ?
Ja się boję z balkonu rower wyciągać, a oni takie rzeczy robią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów