📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zmierzwić wystylizowaną fryzurę, pomiętolić koszulie. Rozpłacze się i ucieknie aktywista.
zipi napisał/a:
ej serio jeszcze ktoś nie wie ze to są przekupieni aktorzy ? każdy z tych pajaców dostaje za to pieniądze, jak ktoś myśli ze oni bronią zwierząt albo robią to dla dorma klimatu jest skonczonym debilem i całe zycie bedzie żył w kłamstwie.
To działa inaczej. Zwyczajnie dociera sie do zjebów, którzy naprawdę wierzą w to co robią, a następnie zawozi na miejsce, daje gadżety i mówi - nakurwiajcie! Oni nic z tego nie mają, poza autentycznym przekonaniem, że robią dobrze. Zawsze znajdziesz wyznawców z dowolnie popierdolonymi przekonaniami, którzy są zdezorganizowani i ignorowani. Wystarczy, że ktoś na własne potrzeby zapewni im 5 minut uwagi. W samej tylko Warszawie codziennie zarejestrowanych jest kilka zgromadzeń i 99% z nich jest po prostu zlana cienkim sikiem.
bladyna najlepsza. Nasrane maja ostro xD ja to sie dziwie czemu oni to robia , bywaly pogloski ze im za to placa. Ale co ma jedna droga do masowej dystrybucji ropy albo czego kolwiek. Wysadzic zloze by mogli albo cos kreatywniejszego a nie pana Mirka wkurwiac ktory za kierownica 8 godzine siedzi
Kurwa że nie można takim sprzedać przekopania by nie wracał na jezdnię .... Bo tak to głupiego robota ... ściągniesz ich z drogi to zaraz wraca .... A z wyjebanymi kolanami to by tak łatwo nie wrócili na jezdnię
Kijowskie też dobrze się ciągnie za włosy kiedy dają żopu .. za 100 zł
bleblebator1 napisał/a:
Włosy to idealne narzędzie do ciągnięcia kremlowskich prostytutek
Kijowskie też dobrze się ciągnie za włosy kiedy dają żopu .. za 100 zł
Skoro już się kładą powinni ich z nogi ciągnąć a nie ręce. Jeszcze jak by zgrabnie złapali i go obrócili to by przynajmniej ryj został na asfalcie... lun dłuższy kawałek ciągnąć.
PabloPablo24hdyc napisał/a:
Katolickie traktowanie drugiego człowieka
W piździe mam zarówno katolików, jak i ekozjebów. A ci niech protestują pod ministerstwami albo biurami poselskimi, a nie wkurwiają zwykłych ludzi. Przez to szkodzą sprawie, o którą walczą, ale są zbyt tępi żeby to zrozumieć.
Walka o najbardziej wkurwiającą swołocz jest ostra :
1. Ekozjeby od klimatu
2. Wegezjeby bóldupiące na jedzenie sera czy jogurtu
3. Pedalarze nie znający przepisów i sapiący na użytkowników samochodów
4. Miasto-aktywiści wkurwiający wszystkich, co potrzebują gdziekolwiek podjechać
więcej nie wymieniam bo nie mam tyle magazynków zapasowych
1. Ekozjeby od klimatu
2. Wegezjeby bóldupiące na jedzenie sera czy jogurtu
3. Pedalarze nie znający przepisów i sapiący na użytkowników samochodów
4. Miasto-aktywiści wkurwiający wszystkich, co potrzebują gdziekolwiek podjechać
więcej nie wymieniam bo nie mam tyle magazynków zapasowych
Trzeba będzie na wyposażeniu samochodu wozić długie mocne "tritki czy jak to się tam zwie". Spiąć takiemu za plecami prawą rękę z lewą nogą i tak go zostawić na poboczu, niech śmiesznie pełznie... Nawet można by kilka osobników połączyć tak jak klucze na stalowym kółku
Raczej głąby nie miałyby szans wrócić na swoje stanowiska...
Raczej głąby nie miałyby szans wrócić na swoje stanowiska...
Jak się cackają pajace ja pierdole... jednemu i drugiemu przyjebać w pysk i wybić zęby.
Policja powinna zanotować wszystkie dane tych debili i wpierdolić przez miesiąc bana na żarcie w sklepach.
ja tam bym widział użycie gazu i pałki elektrycznej jebie prądem ze hej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów