Zacna kolekcja butelek po piwie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja polecam Łomża Miodowa, możne i niezbyt klasyczna ale wszystkie piwa miodowe są dobre. Np Fortuna Miodowa. Tyskie/harnas/zubr to wiadomo co...
Co Wy chcecie ? Tyskacz jest dobry.
ciekawe ile za reklame wzioł
ale wymyślacie piwo to piwo. Każdy leje w gardło to co lubi, a że wy francuskie pieski macie wyobrażenie o swoim ponad przeciętnym smaku to nie znaczy że inne trunki to nie piwa. Jak się chce napić czegoś o dobrym smaku to się wina napije (chociaż nie pijam jakiś 4043043403 letnich), jak chce odpocząć po robocie to pije piwko, jak chce się najebać pije wóde i czuje się z tym świetnie.
wspolczuje z przeprowadzka i wynoszeniem tego szkla
kiedyś tyskie było dobre...
czasem "czarna szmata" Specjal po pracy nie zaszkodzi, a jak wypłata to tylko
p.s zbierał student/nurek/menel nie mi to oceniać butelki i co...paragonów na wszystkie nie ma i w najbliższej żabce ich nie opierdoli;/ pozostaje hurtownia, albo łasa sklepowa gdzieś na zadupiu...chyba, że lubi trzymać butelki w szafach
czasem "czarna szmata" Specjal po pracy nie zaszkodzi, a jak wypłata to tylko
p.s zbierał student/nurek/menel nie mi to oceniać butelki i co...paragonów na wszystkie nie ma i w najbliższej żabce ich nie opierdoli;/ pozostaje hurtownia, albo łasa sklepowa gdzieś na zadupiu...chyba, że lubi trzymać butelki w szafach
A więc takie są potrzeby dzisiejszych ludzi = piwko y ymprezki
Macie co chcecie, czego narzekacie?
Macie co chcecie, czego narzekacie?
Nie chodzi o to, że francuskie pieski. W zasadzie taka "perełka" jest tańsza od tych tyskaczy czy lechów, a JEST piwem a nie piwo-podobnym wyrobem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów