📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
za kadłubka zawsze piwo
Polecam zobaczyć Bartek Ostałowski.Drifter z Polski bez rąk. A nie zachwycacie się jakiś obcokrajowcem.
Jak taki cwany to dajcie mu manualną skrzynię.
A ty jaką masz wymówkę?
Zawsze zastanawiałem się po co są samochody z kierownicą po prawej. Teraz już wiem - dla ludzi bez rąk.
spoko tylko co zimą/jak pada na zewnątrz/jak jest błoto? Też wtedy popierdziela w kubotach czy ściąga buty przed wejściem do samochodu?
Pomijając kwestię prowadzenia samochodu przez tego gościa, niesamowite jest to jak radzą sobie w życiu ludzie bez rąk. Nie każdy jest Rockefellerem żeby mógł pozwolić sobie na służbę. Przejebane jest życie gdy otwarcie butelki i nalanie wody do szklanki, a następnie jej wypicie stanowi wyzwanie.
Szczerze mówiąc, to nie widzę tu jakiejś większej filozofii. Wrzuca bieg D nogą którą potem kieruje, a druga standardowo obsługuje gaz i hamulec. Samo kierowanie wygląda tak samo jak w przypadku kręcenia jedną ręką, bo przy elektrycznym wspomaganiu kierownica praktycznie sama się kręci. Kwestia tylko wyrobienia sobie w nodze tych odruchów co w rękach ma każdy inny pełnosprawny człowiek.
Rozumiem jak by prowadził przy ręcznej skrzyni biegów albo bez wspomagania kierownicy (albo jedno i drugie naraz).
Tak czy siak trzeba gościa pochwalić za to, że sobie przynajmniej ogólnie radzi i nie siedzi z założonymi rękami.
Rozumiem jak by prowadził przy ręcznej skrzyni biegów albo bez wspomagania kierownicy (albo jedno i drugie naraz).
Tak czy siak trzeba gościa pochwalić za to, że sobie przynajmniej ogólnie radzi i nie siedzi z założonymi rękami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów