po tagach nie znalazlem.
po tagach nie znalazlem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do tego samochód podobno był zaparkowany na miejscu dla niepełnosprawnych, prawdopodobnie ze względu na żonę, która uczy się jeździć...
W artykule, który podlinkowałeś jest napisane, że pani właścicielka ma stwardnienie rozsiane (MS) i dlatego stała na kopercie. Co, niestety, nie usprawiedliwia wesołego ćpunka.
Co więcej, koleś ma na koncie jakieś rozboje z bronią i kradzieże (głównie wódki, eh), za co dowalili mu 5 miesięcy ograniczenia wolności. Powiedział, że jak go wypuszczą, to będzie dalej rozbijał okna i witryny w sklepach, ot desperat. Ponoć żyje na ulicy i takie tam, aż mi go wcale nie jest przykro, bo brytyjscy pracodawcy ogólnie mają bardzo dobre zdanie o Polakach, ale takie ewenementy niestety zaburzają pozytywny obraz naszych rodaków u innych Brytyjczyków.
PS. Nie musicie już czytać artykułu, właśnie go Wam streściłam >D
nie znam normalnego typa co by wyjechał za granice, same kryminały emigrują i dobrze, mniej mend, ćpunów, złodziei, cwaniaków, nożowników, rudych, tylko tacy emigrują, każda menda ma siedzieć w pierdlu albo wyjechać zanim tu go zamkną, dobranoc.
Pierdolisz farmazony (albo napisałeś to dla gównoburzy) i prawdopodobnie zazdrościsz, że ktoś zarabia fajne pieniądze, a Ty sam chciałbyś wyjechać ale do niczego się nie nadajesz i nawet za granicą Cię nie chcą.
Mój starszy pracuje za granicą i ma w swojej branży taką wiedzę, że zmienia pracodawcę co pół roku, bo co chwilę jakaś inna firma próbuje go przekupić lepszymi warunkami pracy. Nazwiesz Go patologią, bo w Polsce nie byli w stanie zapłacić za Jego usługi przez co woli pracować za granicą? Próbował pracować tutaj, rzucił pracę za granicą i zatrudnił się w mniej płatnej w moim miasteczku. Po dwóch miesiącach koleś zaczął się spóźniać z wypłatami, a po pięciu poinformował mojego ojca, że jednak go na niego nie stać i albo go zwolni, albo zatrudni za mniejszą stawkę. Wybór był prosty.
Dzięki pracy ojca trochę Europy zwiedziłem i poznałem sporo osób pracujących za granicą. Dużo ludzi wybrało zachód z takich samych powodów, co mój ojciec, ale faktycznie sporo jest też patologii, która wyjechała od razu po gimnazjum, była w ojczyźnie ścigania przez komornika za długi, nie chciała płacić alimentów i wiele innych, popierdolonych powodów. Jednak patologia nie pochodziła tylko z polski, a z całego świata. Nawet ze wspaniałej Anglii zdarzały się kwiaty, które co wieczór napierdolone robiły burdy na osiedlu podobne do bohatera filmiku z tematu.
nie znam normalnego typa co by wyjechał za granice, same kryminały emigrują i dobrze, mniej mend, ćpunów, złodziei, cwaniaków, nożowników, rudych, tylko tacy emigrują, każda menda ma siedzieć w pierdlu albo wyjechać zanim tu go zamkną, dobranoc.
Odezwała się kurwa któremu tatuś załatwił robotę bo był z sołtysem wisoki. Pierdolony hipokryta, dobranoc
Pierdolisz farmazony (albo napisałeś to dla gównoburzy) i prawdopodobnie zazdrościsz, że ktoś zarabia fajne pieniądze, a Ty sam chciałbyś wyjechać ale do niczego się nie nadajesz i nawet za granicą Cię nie chcą.
Mój starszy pracuje za granicą i ma w swojej branży taką wiedzę, że zmienia pracodawcę co pół roku, bo co chwilę jakaś inna firma próbuje go przekupić lepszymi warunkami pracy. Nazwiesz Go patologią, bo w Polsce nie byli w stanie zapłacić za Jego usługi przez co woli pracować za granicą? Próbował pracować tutaj, rzucił pracę za granicą i zatrudnił się w mniej płatnej w moim miasteczku. Po dwóch miesiącach koleś zaczął się spóźniać z wypłatami, a po pięciu poinformował mojego ojca, że jednak go na niego nie stać i albo go zwolni, albo zatrudni za mniejszą stawkę. Wybór był prosty.
Dzięki pracy ojca trochę Europy zwiedziłem i poznałem sporo osób pracujących za granicą. Dużo ludzi wybrało zachód z takich samych powodów, co mój ojciec, ale faktycznie sporo jest też patologii, która wyjechała od razu po gimnazjum, była w ojczyźnie ścigania przez komornika za długi, nie chciała płacić alimentów i wiele innych, popierdolonych powodów. Jednak patologia nie pochodziła tylko z polski, a z całego świata. Nawet ze wspaniałej Anglii zdarzały się kwiaty, które co wieczór napierdolone robiły burdy na osiedlu podobne do bohatera filmiku z tematu.
Sam mieszkam w UK ale twoj wpis az prosi sie o komentarz ze stary tak dobrze zarabia bo daje dupy musialem
@123Johny
Rodzinka cie w polsce zostawiła, co?!
gówno
wpiepszaj tą zupke chińską, nie pierdol zagraniczny pracowniku
Wszystkie kurwy które siedzą teraz w polsce i się rozkoszują swoim wymażonym życiem (2000 na rękę i kradyt, albo wali w huja na lewo i siedzi na zasiłkach i rentach lub 500 na dziecko). SŁUCHAJCIE i wiedzcie że to takich ludzi jak wy wina. Wystarcza wam nędzne życie za takie pieniądze a przez to że jest was "debili" tak wiele, nic się nie da zmienić w tym kraju. Mądrzy polacy mają dwa wybory: zostać sprzedajną kurwą i zacząć rozkradać kraj, albo wyjebać za granicę.
Często za granicą się okazuje że studia były gówno warte i tak naprawdę człowiek nic nie potrafi. Wtedy zaczyna się szkoła życia albo ogarniesz jakąś robotę i będziesz się uczył, albo będziesz w dupie. Brak hajsu na bilet do domu, z doła zaczynasz pić i odpierdalać. Zobaczcie że chłopak się w miare normalnie zachowuje, mudzin by skakał jak małpa i spierdalał a muslim próbował zajebać fona i wyruchać.
Sedno sprawy kurwy głosujące na PIS PO PSL to wasza wina! Zamiast wyjść i raz w tygodniu jebnąć cegłą w urząd albo pałac prezydenta, wiele mogłoby się zmienić.
W wyniku wieloletniego rozkradania tego kraju młodzi ludzie są w dupie. W polsce nawet na szkoleniach mówią że populacja polaków będzie "co raz głupsza" bo wszyscy którzy mają jaja, potrafią coś zrobić i brać za to dobre pieniądze już dawno wyjebali.
Pozdro z Californi,
Chuj wam w dupę
Do gościa z filmiku mam nadzieję że się ogarniesz, da się tylko trzeba chcieć i czasem spojrzeć na wszystko z innej perspektywy.
Może dlatego że jesteś rudy i stara trzyma cie w piwnicy... sad story bro...
Odezwała się kurwa któremu tatuś załatwił robotę bo był z sołtysem wisoki. Pierdolony hipokryta, dobranoc
Odezwał się brudny emigrant
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów