Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niektóre gatunki pszczół, os i szerszeni wyewolułowały pamięć fotograficzną, więc są w stanie rozpoznać zwierze, które atakuje ich kolonię. Poza tym w momencie podniesienia gałęzi, feromony z gałęzi pokryły ciało małpy i pszczółki nie musiały już nawet patrzeć kogo trzeba rżnąć, nie wspominając już o świeżych feromonach pszczół, które już go użądliły. Dodatkowo skakanie, rzucanie się i bieganie dają większą produkcję CO2 i wyższą temperaturę ciała. Pszczółki dokładnie wiedzą kto ich wkurwił i się z nim nie pierdolą
słyszałem też, że ucieczka do wody nic nie da bo te małe chuje krążą nad wodą i gdy ktoś chce zaczerpnąć powietrza to go gryzą po mordzie
Koleś był twardy i głupi zarazem.
Szybko przestał być twardy, za to głupi jest nadal....
A więc czy najpierw był głupi że przewartościowywał swoją twardość, czy też zgoła odwrotnie... ?
Quo vadis homo sapiens ?
idź się pierdol z tą filozofią swoją,nikt Cię w życiu za to pieprzenie nie docieni a tym bardziej nie da złamanego grosza,nie przepraszam Cię jak Ci to zabolało lecz jak wypisujesz takie rzeczy pod materiałem którego nie rozumiesz to sam się dymasz w kaku i prosisz o zjebę,btw nigdy nie skakałeś z całej dechy z huśtawki albo nie pukałeś ludziom do drzwi i nie uciekałeś?co z Ciebie za obywatel? xdd
dź się pierdol z tą filozofią swoją,nikt Cię w życiu za to pieprzenie nie docieni a tym bardziej nie da złamanego grosza,nie przepraszam Cię jak Ci to zabolało lecz jak wypisujesz takie rzeczy pod materiałem którego nie rozumiesz to sam się dymasz w kaku i prosisz o zjebę,btw nigdy nie skakałeś z całej dechy z huśtawki albo nie pukałeś ludziom do drzwi i nie uciekałeś?co z Ciebie za obywatel? xdd
Po pierwsze dzieciaku. To że ty nie rozumiesz to nie znaczy że inni nie rozumieją. Jak widać docenili mnie piwami. A ty po prostu jesteś za tępy by to zrozumieć.
Po drugie, co to za bełkot co piszesz? Gdzie polska interpunkcja? Też dla ciebie za trudna ?
Po trzecie kończysz zdanie dziecięcym xd... wszystko w temacie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów