Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przy takich prędkościach uderzenie byle robala w kask odgina czachę. chłop nie ma za grosz rozumu
ty kurwa żartujesz czy serio jesteś idiotą? a po pierwsze to i bez kasku ci nie "odegnie czachy"...fizyk za piśont groszy w dupe jebany się znalazł
ty kurwa żartujesz czy serio jesteś idiotą? a po pierwsze to i bez kasku ci nie "odegnie czachy"...fizyk za piśont groszy w dupe jebany się znalazł
ty kurwa żartujesz czy serio jesteś idiotą? kariera motocyklisty zakończyła się chyba na skuterze 50cc z biedro bo z tym co tak pięknie wypunktowałeś to akurat kolega ma racje.
to tak ja to widzę:
ciach
wiedząc, że:
Ile waży pojedyncza pszczoła?
To zależy, która – zwykła pszczoła robotnica, która występuje w największych ilościach i wykonuje na rzecz ula największą pracę waży mniej więcej jedną dziesiąta grama. Stąd wynika, że rój, w którym znajduje się dziesięć tysięcy pszczół będzie ważył już około jednego kilograma. Trutnie są sporo cięższe od robotnic i ważą około - 0,24 grama. Waga matek pszczelich to natomiast od 0.17 do 0.20 gramów – również są większe od zwykłych robotnic. Matki i trutnie są nie tylko cięższe, ale też gabarytowo dużo większe niż pracujące w pocie czoła pszczoły.
alfa i omega nie jestem ale weźcie to na logikę
Widocznie to naprawdę musi być fajne
Jak czasem zapomnę okularów na rower, to rozpędzenie się do 60km/h i utrzymanie takiej prędkości przez kilkadziesiąt sekund powoduje momentalne łzawienie z oczu które praktycznie uniemożliwia obserwowanie drogi.
Tu gość pruje pewnie w okolicach 200 - ja sobie tego nie wyobrażam. Swoją drogą, szkoda że nie trafił na jakiegoś chrabąszcza, z chęcią bym zobaczył jak się rozpierdala.
przy takich prędkościach uderzenie byle robala w kask odgina czachę. chłop nie ma za grosz rozumu
Nie odgina czachy siła uderzenia przez robala, bo to nierealne. Towarzyszący temu hałas powoduje, że człowiek mimowolnie cofa głowę. Czasami jak coś pierdolnie to można się wystraszyć.
czy ty masz dałna? weź lepiej uwzględnij w swoich wyliczeniach taką wetę olbrzmymią, a nie jakies pipidułki jasnie oswiecony czarnuchu
Sam jestes pizda i do tego tępa.
Wyobraź sobie, że sa na świecie miejsca, gdzie NIE MUSISZ mieć kasku ani ochraniaczy- za to MUSISZ miec okulary i podstawowe ubezpieczenie- to wszystko, co MUSISZ miec.
Nie chce ci rozjebac moózgu, bo jakbym ci wypunktowal, czego jeszcze nie musisz miec, to mogloby sie tak to skonczyc dla ciebie.
Albo gorzej
No i mózgu też mieć nie musisz co udowadniasz takim podejściem do sprawy.
Była taka głośna sytuacja, bodajże w USA. Protest-happening przeciwko obowiązkowi noszenia kasków motocyklowych. Jechali sobie w takim proteście-przemarszu. Wiadomo, prędkości bliskie zeru. Oczywiście bez kasków. Jeden się zachwiał, już nie pamiętam z jakiego powodu i położył na boku. Uderzył głową w ziemię. Zmarł. Lekarze, którzy próbowali uratować tego debila podkreślali potem w publicznym oświadczeniu, że gdyby miał kask to absolutnie nic by mu się nie stało. Cóż za ironia...
czacha ci sie odgiela od tego pierdolenia
@Jorgen88
czacha ci sie odgiela od tego pierdolenia
uwielbiam jak cielaczki się orientują, że nie mają racji. Takie typowe kszyksy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów