18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Avatar
S................n 2013-03-17, 23:11
Niech posolą sobie ogród
Zgłoś
Avatar
proXe 2013-03-17, 23:33 2
W USA nawet ślimaki żrą w fastfoodach?
Zgłoś
Avatar
mariusz1987 2013-03-18, 1:04 3
a gdzie ich domki ;(
Zgłoś
Avatar
Sin_69 2013-03-18, 4:23
wyglądają jak klocek z rogami...
Zgłoś
Avatar
squallaz 2013-03-18, 6:30
Też miałem takie w domu jak mieszkałem w chujowym skansenie. Te mendy wychodziły w nocy a rano o ich obecności świadczyły ślady na podłodze.
Zgłoś
Avatar
~Beniu_Beniu 2013-03-18, 10:13
Pomrów Wielki - ślimak bez chaty
Zgłoś
Avatar
DiesIrae 2013-03-18, 10:44 5
Jak po trzepaniu wytrze chuja w firankę może zgonić na ślimaka
Zgłoś
Avatar
jaro1 2013-03-18, 10:49 2
jak zrobiłeś to zdjęcie przecież aparat leży obok...przypuszczam że zrobiłeś zdjęcie i szybko aparat położyłeś, piwko za refleks
Zgłoś
Avatar
crazy 2013-03-18, 10:51
z cebulką i na patelnie:D
Zgłoś
Avatar
s................y 2013-03-18, 11:00
takich samych skurwysynów widziałem w szwecji, hamburgery mają kompleks europy wszystko muszą ściągać jebańce
Zgłoś
Avatar
MrBercik91 2013-03-18, 11:07
Jako sadystyczną ciekawostkę dodam, że u pomrowów występuje zjawisko kanibalizmu.
Zgłoś
Avatar
Ciepły_ginekolog 2013-03-18, 11:50
zrobił sobie sam słit focie w lustrze 0.o
Zgłoś
Avatar
Szychu187 2013-03-18, 11:58
Polecam:
Zgłoś
Avatar
B................l 2013-03-18, 12:01
Ślimaki przez dwie doby trzymamy zamknięte w koszyku (dieta).
Ślimaki myjemy pod bieżącą wodą po czym wrzucamy do miski z roztworem wody,soli i octu na 1godz(muszą się wyśluzować).
Ponownie ślimaki myjemy z pozostałego śluzu i wrzucamy na wrzątek, gotujemy 1godz.
Po ugotowaniu ślimaki odcedzamy i lekko studzimy. Następnie mały widelczykiem wyciągamy ślimaki z muszelek (są już martwe) muszelki gotujemy raz jeszcze przez 0,5godz. Oddzielamy tzw. nogę od wnętrzności w miejscu połączenia,nożem. Wnętrzności wyrzucamy, nóżki wrzucamy do wywaru (2litry wody,0,5l wina,warzywa związane w pęczek, listki laurowe, zioła prowansalskie, kucharka) i gotujemy 1,5godz na małym ogniu. W tym czasie sporządzamy masło czosnkowe: miękkie masło mieszamy z rozgniecionymi ząbkami czosnku, posiekaną natką, solą i pieprzem. Wygotowane muszle studzimy, nóżki odcedzamy, przygotowujemy blachę. Bierzemy muszlę, wlewamy do niej kilka kropli wina (świeżego), wsadzamy ślimaczka lub dwa i otwór zalepiamy masłem czosnkowym. Układamy otworami do góry na blaszkę i wstawiamy przykryte folią aluminiową do piekarnika (temp.200st.) na 45 minut. Uwaga przy serwowaniu by nikt się nie poparzył, chwilkę odczekać. Drobna,egzotyczna przekąska na małe party lub większą imprezkę. Wiele osób które zaklinały się że nie ruszą ślimaków po spróbowaniu ich trzeba odganiać od półmiska!. Bardzo pracochłonne i czasochłonne ale naprawdę warto zaskoczyć znajomych. SMACZNEGO!!
Zgłoś
Avatar
Irenvelle 2013-03-18, 12:17 2
Niech wpusci pod dach japonki i po problemie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

  Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem