📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To wcale nie jest śmieszne dla kogoś kto ma sraczkę ;(
Kiedyś może i bym nie połapał się ale za dużo już tego obejrzałem. Tracicie 2 min moim zdaniem, które możecie przeznaczyć na masturbację.
BongMan napisał/a:
Screamer.
Chuj ci w dupę nygusie i żeby ci się żona z niemcem puściła.
Nie, nie nabrałeś mnie cwaniaczku, bo przewinąłem sobie na pasku i zobaczyłem co jest dalej.
Dzięki BongMan bo gdybym obejrzał całe to miałbym srake
Gówno, nie włączać.
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Słabe, głośne, fake.
Kurwa pany modki/adminy/inni chuje - zróbcie w końcu jakiś zakaz wrzucania tych pojebanych screamerów, bo to ani śmieszne ani kurwa ciekawe. Jak za napisanie 'spierdalaj' można dostać warna to za wrzucenie screamera powinien być ban na IP!
Bardzo łatwe do przewidzenia,nie wiem jak można się wystraszyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów