📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ag0ny napisał/a:
tam sie leci albo płynie a co do kosztów, trzeba brać ze soba swój alkohol bo tam jest w chuj drogi a jak chce się to warto i jedzenie jeszcze raz powtarzam swój alkohol
Nie wiem czy wiesz, ale można jechać, jest most między Danią, a Szwecją koło 50 Euro za przejazd.
Dwa to najebać można się w Polsce, nie trzeba tam specjalnie taszczyć flaszek.
Jedzenie nie jest strasznie drogie, trochę droższe niż w Polsce.
Pisząc drogo, miałem na myśli opłaty za drogi, promy między fiordami i kempingi, czy wynajęcie domku.
kurwa mać, tam nawet na takich zadupiach mają zajebiste drogi!
do tego koparka zostawiona w centrum zadupia, bez nadzoru. tam nikt sie nie boi że ktoś paliwo spuści.......................
jaki kraj, taki gracjan.
do tego koparka zostawiona w centrum zadupia, bez nadzoru. tam nikt sie nie boi że ktoś paliwo spuści.......................
jaki kraj, taki gracjan.
obejrzałem trzy filmiki tego gościa i stwierdziłem, że to product placement w chuj
Skora2 napisał/a:
Przy takich filmach człowiek może się bardzo szybko odmużczyć
Houston, misja zakończona sukcesem.
Tylko uposledzony umyslowo pedal moze podniecac sie tym norweskim gracjanem ....
Jak u nich takie czuby chodzą luzem to niech się później nie dziwią, że taki jeden z drugim strzela do dzieci
Strzalka34 napisał/a:
Jak u nich takie czuby chodzą luzem to niech się później nie dziwią, że taki jeden z drugim strzela do dzieci
hahahahahahahahahahahahahah
tam strzelaja do dzieci a u nas dzieci wypadają z kocyków
Ten koleś chyba chodził do polskiego gimnazjum
Tam nawet polne drogi są w lepszym stanie niż u nas "autostrady"
co to za model ??
najebany samochodem, najs!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów