18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
dominik_jachas 2013-10-23, 12:31
@Komediant1
To jest klasyka dopiero
Zgłoś
solight 2013-10-23, 12:41 6
Przeciez to jakis jebany cyrkowiec...

Ponizej macie prawdziwego mistrza nunchaku.
Zgłoś
contowsky 2013-10-23, 13:06
ciekawe ile razy musiał się po jajach walnąć żeby to opanować

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Lemon19 2013-10-23, 13:06
@2mad
Tyle razy już było wałkowane, że to fake...
Koleś nawet nie jest podobny do Bruce'a.

facebook.com/orzelczyreszkakraj
Zgłoś
charliegreen 2013-10-23, 13:08
Zajebista cheerleader'ka z niego. Pompony mógłby jeszcze założyć.
Zgłoś
EdmundKemper 2013-10-23, 13:26
Nie chcę biadolić, ale mógłby sobie od czasu do czasu trafić w twarz a nie w powietrze.
Zgłoś
Nicram1024 2013-10-23, 14:13
Zawsze myślałem, że to jest stworzone do nakurwiania innych, a nie do machania w powietrzu...
Zgłoś
maszwirusa 2013-10-23, 14:31
piosenka pedalska, wideo pedalskie, nick minetek
Zgłoś
KANIBAL22 2013-10-23, 17:55
Nattsjel napisał/a:

Na pewno już bezpłodny

ja jestem płodny bzykamy sie ?
a tak swoja drogą czasami sie przydaje umieć coś do perfekcji
Zgłoś
xarkons 2013-10-23, 18:24
@2mad wiesz ze to nawet nie jest bruce lee tylko aktor ktory wyglada jak on. Sam filmik zostal nagrany w 2008 jako reklama do nokii n?? (nie pamietam numeru). Tez myslalem ze to autentyk dopoki nie przeczytalem artykulu o tym.
Zgłoś
R4d0 2013-10-23, 19:25
Nunchaku zajebiste do treningu koordynacji ruchowej i synchronizacji półkul mózgowych! Nie polecam się uczyć z prawdziwym, bo głowa/jaja/uda/łokcie bolą jak skurwysyn
Zgłoś
Takafura 2013-10-23, 21:38
czirliderka - z pomponami lepiej niech ćwiczy zamiast profanować taką broń...
Zgłoś
TelewiZorro 2013-10-26, 20:29
to jest jedno z tych 'hobby' które są kompletnie do niczego nieprzydatne, ani nawet efektowne. Ćwiczyć latami żeby umieć wymachiwać dwoma pałkami połączonymi łańcuchem - to się nazywa przegrać życie. Tak jak znam tych jebanych żonglerów - dwa wieczory w tygodniu machania kręglami. Jak chcesz zostać ulicznym pajacem to może ma to sens, ale tylko wtedy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów