📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
c4l1ps0 napisał/a:
Bożena szykuje się wait sensation kiece juz dorwała
wait sensation. ja pierdole.
Gościu ma zajebisty kontakt z matką.
A co do nagrania, to skąd miał wiedzieć że ktoś go nagra, albo będzie nagrywał i wrzucał na neta ;d
Poza tym, sporo babek ma na czacie, fajnie by było widzieć co piszą ;d
A co do nagrania, to skąd miał wiedzieć że ktoś go nagra, albo będzie nagrywał i wrzucał na neta ;d
Poza tym, sporo babek ma na czacie, fajnie by było widzieć co piszą ;d
@up ten filmik jest na YT w HD, i widac, laski mówią do niego per Slodki, i uroczy wiec pewnie porucha...
Z punktu widzenia matki jest jak najlepiej. Nie ma od synka ciskania "jaka ta moja stara jest sztywniacka". A ten gościu... we Włoszech zrobiłby karierę. Tam to jeszcze co najmniej 15 lat z matką w jednym domu by go czekało
Sama mam forum, i nie lubię ludzi którzy piszą posty w których jest tylko jedno słowo, ale inaczej nie jestem w stanie tego skomentować:
KURWA!
KURWA!
Wyrywanie lasek na matke . nie wiem co dalej napisac wiec nic nie napisze...
Boże widzisz a nie grzmisz.......
Gdyby nie internet nie wiedział bym, że na świece jest tyle idiotów. Patologia
Ja pierdolę, on każe matce do każdej nuty tańczyć?
-Mama, cho tańczyć!
-Zara, obiad robię!
-Chuj z obiadem, chodź tańczyć i już!
-Mama, cho tańczyć!
-Zara, obiad robię!
-Chuj z obiadem, chodź tańczyć i już!
cikawe ile osob se pod ten filmik gruche walilo wtykajac kolesiowi od debili w komcjach dzieci neostrady piedolone
egmond69 napisał/a:
Ja pierdole zanim podlaczyli mi internet nie wiedzialem ilu jest idiotow w ty kraju...
Słabo w chuj sparafrazowałeś wypowiedź Lema. Myślałeś że nikt tego nie zauważy i że popiszesz się "zajebistym" komentarzem za które zgarniesz piwka?
Przypomnę: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem.
EDIT:
przemo940 napisał/a:
Tobie też nie wyszło...Gdyby nie internet nie wiedział bym, że na świece jest tyle idiotów. Patologia
Co ona się tak kręci po tym mieszkaniu choćby chciała coś zajebać o.O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów