18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
defcon1 2013-04-27, 17:54 8
FUS RO DAH!
Zgłoś
CyganBezGruzu 2013-04-27, 17:59 5
Wódko ma, Wódko ma, Wódko ma CHU CHU CHUJ KURWA

C-C-C-C-C-COMBO BREAKER

Tekken zobowiązuje. Combosy nieźle mu idą.
Zgłoś
E................2 2013-04-27, 17:59
HAHAHAHAHAAHAAHAHA!!!! to jest smieszneeee ahhahahahaa "vodka ma vodko ma fuuus huu hujj kurwaa!" HAAHHAAHHAHAAHAHHA!!!!!!!!
Zgłoś
Lipo 2013-04-27, 18:07
Wódko ma CHU CHUJ KURWA Wódko ma...
Zgłoś
Wiochmen 2013-04-27, 18:12 1
fajnie fajnie ale moglby tak nie klnac
Zgłoś
Berus 2013-04-27, 18:34
Uwielbiam oglądać tych ludków
Zgłoś
SaGGiO 2013-04-27, 18:47
Ty chuju zdradziłeś co będzie śpiewał
Zgłoś
LukChopie 2013-04-27, 20:26
chciałbym żeby wielebny w mojej wsi miał touretta przynajmniej msza by była dobra ;D
Zgłoś
Lol1982 2013-04-27, 21:06 1
Ale kurwa... Te tagi to mogłeś już odpuścić
Zgłoś
19ahmed22 2013-04-27, 21:24 2
Chciałbym, żeby on śpiewał na moim weselu. "Cudownych rodziców CHU-CHU-CHUJ maaaam". By się babcia zdziwiła hahaha

Stultitia morbus est animi.

Wszystko chuj.
Zgłoś
jejek196 2013-04-27, 22:05
Brak piwa za diskopolo dla pedałów
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-04-27, 22:25
To przypadkiem nie jest CHUJ-CHUJ murzyn? Czy KURWA cygan?

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
bajda166 2013-04-27, 23:10
Gościu musiał pewnie mieć w szkole oddzielny zeszyt na uwagi xd oczywiście zeszyt 16 kartek
Zgłoś
paco17 2013-04-27, 23:48 2
matrixpro napisał/a:

Koprolalia - patologiczna, niedająca się opanować potrzeba wypowiadania nieprzyzwoitych słów lub zdań, przekleństw lub obelg kierowanych do obcych.

Zespół "Tureta" może objawiać się dowolnym tikiem. Więc kurwa zapamiętać tępe chuje! Zespół "Tureta" ≠ Koprolalia.

To tak jak z kwadratem i prostokątem. Każdy kwadrat jest prostokątem ale nie każdy prostokąt jest kwadratem...

A czy ty nie widzisz ze jak mówi kur*a albo te inne to ma drygi? ...
Zgłoś
LEGO 2013-04-28, 0:38
Nie przeczytałem tytułu tylko włączyłem, i mało sie nie zesrałem jak pierwszy tik był xd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów