Ziomek z kanału Czekoladowe Hantle znowu nagrał filmik enjoy everybody ;p
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szlachcic_Cygański napisał/a:
A Zambijczyk przeklinałby po zambijsku... Dlaczego? Zespół tourett'a polega na tym, że im lepiej wiesz, że jakieś słowo jest niewłaściwe, wulgarne i im bardziej próbujesz je ominąć, prawdopodobnie je wymówisz. Dosyć prosto to opisałem. Psychika jest czymś niewyobrażalnie skomplikowanym, porównywalnym do wszechświata.
niesamowite. dzięki za wytłumaczenie . przykra choroba, ale pokazuje to o czym mówiłeś, skomplikowany ludzki umysł .
ja mam tak mniejwięcej jak przeglądam sadola : ładnie pieknie, patrze, komentuję i nagle jak zobaczę "śmiechłem" samo mi sie wyrywa KURWA !
Szlachcic_Cygański napisał/a:
A Zambijczyk przeklinałby po zambijsku... Dlaczego? Zespół tourett'a polega na tym, że im lepiej wiesz, że jakieś słowo jest niewłaściwe, wulgarne i im bardziej próbujesz je ominąć, prawdopodobnie je wymówisz. Dosyć prosto to opisałem. Psychika jest czymś niewyobrażalnie skomplikowanym, porównywalnym do wszechświata.
Zgadzam się, ale wytłumacz mi jedno.. jak coś śpiewasz to myślisz o przeklinaniu ? albo raczej o nie przeklinaniu ? To jest nawyk i już tego nie ominie tak jest i koniec
Fu Hu kurwa Fu jak avantura w dragon ballu...
Teraz pytanie brzmi, czy on oby na pewno ma touretta, czy po prostu dla subskrypcji udaje chorego. . .
ja go widzę w chórku kościelnym
Myślał ktoś kiedyś co robi człowiek z zespołem Tourett'a póki nie pozna żadnych brzydkich słów?
@truskawkowabuba nie jest do końca tak jak Szlachcic_Cygański pisze. Osoby z Tourett'em muszą tak jakby wyładowywać te chore impulsy. Jak wszyscy wiemy jak sobie przyjebiemy młotkiem w palaca to soczysta wykrzyczana na całe gardło ku*wa jakoś pozwala odreagować i mentalnie ten ból zmniejszyć.
Ktoś pytał co jak nie znają przekleństw. Krzyczą.
Ktoś pytał co jak nie znają przekleństw. Krzyczą.
I came in like a wrecking CHUJ
no i gdzie ten zespół?
Nie wiem czemu, nie mogę wstawić jako filmik bo wyskakuje mi że niby jest już taki post htr83, tylko że w wykonaniu tego samego typka jednak inna piosenka, moim zdaniem lepsze
http://www.youtube.com/watch?v=2WKCtm14VVs
http://www.youtube.com/watch?v=2WKCtm14VVs
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów