Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
truskawkowabuba 2014-01-26, 16:42 3
Szlachcic_Cygański napisał/a:

A Zambijczyk przeklinałby po zambijsku... Dlaczego? Zespół tourett'a polega na tym, że im lepiej wiesz, że jakieś słowo jest niewłaściwe, wulgarne i im bardziej próbujesz je ominąć, prawdopodobnie je wymówisz. Dosyć prosto to opisałem. Psychika jest czymś niewyobrażalnie skomplikowanym, porównywalnym do wszechświata.

niesamowite. dzięki za wytłumaczenie . przykra choroba, ale pokazuje to o czym mówiłeś, skomplikowany ludzki umysł .
Zgłoś
Sayagin666 2014-01-26, 16:59 2
ja mam tak mniejwięcej jak przeglądam sadola : ładnie pieknie, patrze, komentuję i nagle jak zobaczę "śmiechłem" samo mi sie wyrywa KURWA !
Zgłoś
marcin9991 2014-01-26, 17:02
Szlachcic_Cygański napisał/a:

A Zambijczyk przeklinałby po zambijsku... Dlaczego? Zespół tourett'a polega na tym, że im lepiej wiesz, że jakieś słowo jest niewłaściwe, wulgarne i im bardziej próbujesz je ominąć, prawdopodobnie je wymówisz. Dosyć prosto to opisałem. Psychika jest czymś niewyobrażalnie skomplikowanym, porównywalnym do wszechświata.

Zgadzam się, ale wytłumacz mi jedno.. jak coś śpiewasz to myślisz o przeklinaniu ? albo raczej o nie przeklinaniu ? To jest nawyk i już tego nie ominie tak jest i koniec
Zgłoś
r................0 2014-01-26, 17:09 1
Fu Hu kurwa Fu jak avantura w dragon ballu...
Zgłoś
Pfciuki 2014-01-26, 17:26
Teraz pytanie brzmi, czy on oby na pewno ma touretta, czy po prostu dla subskrypcji udaje chorego. . .
Zgłoś
damian8718 2014-01-26, 17:36 1
ja go widzę w chórku kościelnym
Zgłoś
htr83 2014-01-26, 17:59 21
dupa tam a nie tourett
to jest prawdziwa gwiazda tourett karaoke:

Zgłoś
b................l 2014-01-26, 18:20 6
Myślał ktoś kiedyś co robi człowiek z zespołem Tourett'a póki nie pozna żadnych brzydkich słów?
Zgłoś
Razer_GT 2014-01-26, 19:05 1
2:39 Szacun.
Koleś z tourettem mówi "o kurcze".
Zgłoś
Fuhrer 2014-01-26, 19:39
Kurwa, Chuj.... Hehehe mógłby nagrać coś na HARDA
Zgłoś
Erudyta_z_Dowem 2014-01-26, 20:30 3
@truskawkowabuba nie jest do końca tak jak Szlachcic_Cygański pisze. Osoby z Tourett'em muszą tak jakby wyładowywać te chore impulsy. Jak wszyscy wiemy jak sobie przyjebiemy młotkiem w palaca to soczysta wykrzyczana na całe gardło ku*wa jakoś pozwala odreagować i mentalnie ten ból zmniejszyć.
Ktoś pytał co jak nie znają przekleństw. Krzyczą.
Zgłoś
kirenox123 2014-01-26, 21:32
I came in like a wrecking CHUJ
Zgłoś
BrainSeeker 2014-01-26, 21:36
no i gdzie ten zespół?
Zgłoś
_Azazel 2014-01-26, 22:03 1
Nie wiem czemu, nie mogę wstawić jako filmik bo wyskakuje mi że niby jest już taki post htr83, tylko że w wykonaniu tego samego typka jednak inna piosenka, moim zdaniem lepsze
http://www.youtube.com/watch?v=2WKCtm14VVs
Zgłoś
Goblyn 2014-01-26, 22:44
On mógłby robic efekty dzwiękowe do filmów KUNG FU! FU FU FU HUAAAJ
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem