Rosja jak zwykle
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Całe życie czekam aż spotkam taką sytuację na żywo. W tedy:
Podbiegam niczym motyl, jeb tą, która się znęca (tylko, żeby mi nie dojebała) Ratuję z opresji biedną i bitą. I w końcu rucham.
Podbiegam niczym motyl, jeb tą, która się znęca (tylko, żeby mi nie dojebała) Ratuję z opresji biedną i bitą. I w końcu rucham.
pewnie nikt jej nigdy porządnie nie wyruchał, a na koleżankę lecą wszyscy, to się mści
Czemu do chuja ta klientka nie spierdala? Czemu nie krzyczała?
Gdy oglądam takie filmiki, budzi się we mnie damski bokser: bo takie babo-chłopki chyba są kobietami...
Gdy oglądam takie filmiki, budzi się we mnie damski bokser: bo takie babo-chłopki chyba są kobietami...
wyobrazam sobie taka sytuacje gdzie to ja wkraczam tam do akcji , sprzedaje kilka sierpowych tym sukom , przytulam poszkodowaną i tego samego dnia opierdala mi gałe
chciałbym poznać kontekst tego filmiku... a tak to jedna głupia daje się bić, jedna agresywna i jej przyboczne małpy.
Widać po fryzurach że te dzidy to Skinówy - pewnie laska która zebrała oklep spotyka się z jakimś Mongołem czy choy wie z kim
Mniejsza o to... mi zrobiło się jej zajebiscie żal,pewnie te tępe szmaty ojciec po pijaku napierdala w morde i muszą się na kimś wyładować.
Swoją drogą ta oklepana niunia jest całkiem całkiem
Mniejsza o to... mi zrobiło się jej zajebiscie żal,pewnie te tępe szmaty ojciec po pijaku napierdala w morde i muszą się na kimś wyładować.
Swoją drogą ta oklepana niunia jest całkiem całkiem
A życzyć cwaniaczkom mężów którzy będą ich tak napierdalać
Onyx1 napisał/a:
Takie akcje budzą we mnie agresje. Wpadłbym tam i bym je rozkurwił.
Minęło już 16 minut od twojego wpisu i nikt jeszcze nie błysnął tekstem "gówno byś zrobił". To aż dziwne.
Co do samej akcji, to szkoda fajnej laseczki. Osaczyły ją trzy trolle, które takie odważne są zapewne tylko w grupie - mordy mają jak dupa pawiana i pewnie z zazdrości się jej czepiły.
Jest to pobicie, a za pobicie można iść siedzieć, wystarczy, że ta dziewczyna złoży oskarżenie i te puste lale mają przejebaną przyszłość
Czasami warto zainwestować w gaz czy pałkę ewentualnie kastet hihihihihihi
i przerobić twarz na mielonkę hihihihih
i przerobić twarz na mielonkę hihihihih
co w tym kurwa śmiesznego ? może i zasłużyła ale po chuj to wrzucać do internetu ,jebane gimbusiary .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów