18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
orpradek 2018-12-30, 20:43
Jakie było rozwiązanie na antenie ?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-12-30, 21:28 1
Rebeliant_ZPF napisał/a:

To o adminie Sadistic.pl, bo tylko ktoś, kto rucha psa jak sra mógł zmienić ikonkę piwka w kuflu na pusty kufel!

Tak jest!
Macie przywrócić starą ikonę piwa, ciule jedne!

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
dregazul 2018-12-30, 21:57 3
Skoro w trzecim słowie "s" jest odkryte, to w ostatnim też powinno. tak samo z "a"
Zgłoś
~DMT 2018-12-31, 16:36 1
Argeusz napisał/a:

Sadol już dawno się spierdolił, teraz to tylko agonia. Kiedyś było kilkadziesiąt stron poczekalni, teraz są dwie... No ale przynajmniej coś dobrego jeszcze ludzie dodają.

Widzisz kolego, problemem nie jest to, "że portal zszedł na psy"... Problemem jest to,że od początku powstania tego portalu, zmieniły się regulacje prawne... Zajebałbym Was materiałem jakiego jeszcze nie widzieliście, ale dla mojego i Waszego spokoju tego nie zrobię...

Nie takie rzeczy widziałem już w życiu...

Q L I M A X
Zgłoś
ridin2 2018-12-31, 22:01 1
znaczek jeb z dzidy mogłeś zakryć
Zgłoś
mieszał 2019-01-01, 14:04
Rebeliant jestek kocurem kocurowatym.Co adminowi odjebało?Jego mamusia go pewnie przekręciła.
Zgłoś
kaszel 2019-01-01, 14:27
Rebeliant_ZPF - Admin rucha psa jak sra?

system error - jak bym mógł to mega piwo, nawet kolega się uśmiechnął
Zgłoś
A................s 2019-01-01, 19:46 1
MaszAyahuaskę napisał/a:

Widzisz kolego, problemem nie jest to, "że portal zszedł na psy"... Problemem jest to,że od początku powstania tego portalu, zmieniły się regulacje prawne... Zajebałbym Was materiałem jakiego jeszcze nie widzieliście, ale dla mojego i Waszego spokoju tego nie zrobię...

Nie takie rzeczy widziałem już w życiu...

Bo za dużo milicjantów tu siedzi, na usługach fundacji żydowskich, takich jak zgłoś nienawiść i innych pokurwów tego typu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów