nie masz tu konta od wczoraj...
powinieneś załapać....
p.s. umówisz się ze mną?
Załapałem Tylko źle sformułowałem swojego posta i nie widać że to był żart.
o kurwa ale kasztan
zgadzam się w 100% Stickerbomb z Japonii na niemieckim aucie, które ma za małe koła, zawieszenie wysokie jak terenówka i jeszcze wieśniackie bra na masce Całości dopełnia choinka zapachowa Wunder Baum na lusterku i bankowo neony w progach migające w rytm muzyki dziewiętnastoma kolorami. Tuning made in Poland
Tuning made in Poland
Powiedział człowiek który z autem miał do czynienia tylko w NFSie a tuning poznał oglądając pimp my ride na MTV i nie wracaj.
@izeltaz patrząc na Twój wiek to raczej Ty całymi dniami naparzasz w NFSa. Zdziwiłbyś się, jakie rzeczy ludzie składają i ile dzieje się nocami na ulicach. Zapraszam, staniemy na kresce i wtedy będziesz mógł się wypowiedzieć. Chuja wiesz, więc się nie udzielaj.
uuu...powiało grozą
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.@izeltaz patrząc na Twój wiek to raczej Ty całymi dniami naparzasz w NFSa. Zdziwiłbyś się, jakie rzeczy ludzie składają i ile dzieje się nocami na ulicach. Zapraszam, staniemy na kresce i wtedy będziesz mógł się wypowiedzieć. Chuja wiesz, więc się nie udzielaj.
Jeżeli wciśnięcie gazu w podłogę to szczyt twoich umiejętności to bardzo mi z tego powodu przykro.
Aha, nie mam neonów wunderbaum ma fajny zapach, a jakbyś pojeździł seryjną cuprą to byś wiedział o co chodzi z tym zawieszeniem ;*
PS. może go chociaż na breFki namówisz
Albo z tym cb to kompleks małego kutaska.
Sam już nie wiem, czy połączenie z mózgiem czy kompleks małego kutasa
Przepraszam, że uraziłem twoją dume