📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BueR_MadasS napisał/a:
można by jeszcze wiele wymieniać ale po co skoro można użyć kija i po kłopocie
ciekawe do czego niby koty się mogą przydać?
DeMonica, Baalp, to jak? idziemy dzisiaj topić koty?
Scarlet, ja już byłem i kot nawet nazywał się Marzena...
ja muszę się przejść na drugi koniec ulicy, tam koleś ma ich chyba z 7, to się wyłapie
Jak siedem utopisz, to pogoda znó zwariuje i będa w kwietniu 30* upały...
Baalp napisał/a:
Jak siedem utopisz, to pogoda znó zwariuje i będa w kwietniu 30* upały...
no dobra, ograniczę się do trzech, bo nie lubię upałów.
Cieniaki możecie sobie iść jak chcecie ja z Linkkiem już byłem ba nawet kilka śmierdzieli sobie zatrzymaliśmy by się cieszyć widokiem w długie letnie wieczory
taaa a wasze domowe śmierdziele to niby do czego? do zaganiania stada owiec?
taa chyba stada własnych pcheł
oto 'okaz' kundla uczulonego na własne pchły... żałosne
Scarlet napisał/a:
ciekawe do czego niby koty się mogą przydać?
taaa a wasze domowe śmierdziele to niby do czego? do zaganiania stada owiec?
taa chyba stada własnych pcheł
Scarlet napisał/a:
to jak? idziemy dzisiaj topić koty?
No ja właśnie idę. Po jednym kotku dla każdego z moich psów plus jeden dla mnie. Razem trzy sierściuchy. Dla lepszego efektu i na potrzeby okazji wszystkie nazwiemy Marzenami
B_M, nadal nie odpowiedziałeś na pytanie a Baalp już podał wiele przykładów, dla których psy są pomocne. mój np. zawsze z radością wita mnie, gdy wracam do domu, zamiast skakać z szafy na głowę i wbijać się pazurami we włosy. a i to im nie zawsze wychodzi:
BueR_MadasS napisał/a:
Jedyny pożytek z kota to brak pożytku...
Scarlet napisał/a:
B_M, nadal nie odpowiedziałeś na pytanie
po co są kotki potrzebne hmm choćby po to:
Scarlet napisał/a:
mój np. zawsze z radością wita mnie, gdy wracam do domu
masz bardzo ładne oczy więc choćby dla tego to robi ale pytanie brzmi czy robiłby to samo gdyby był mądrzejszy no ale z racji głupoty wpisanej w jego rasę trudno będzie się o tym przekonać no a co się z tym wiążę psi debilizm jest łatwo wykorzystywany przez kotecki
a na dodatek te bezhonorowe twory natury mimo błągania o kocią łaskę nigdy owej nie otrzymją
jedyne co mogą dostać to WOJNA!!!1!!!!11!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów