Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O co chodzi z tym Bongmanem?
Na co dzień zajmuje się połowem krabów. Że to praca sezonowa sporo czasu spędza na sadolu i wrzuca mnóstwo nowych tematów. Tych śmiesznych i tych mniej.
Swoją drogą nieważne co wrzuci, zdjęcie swojego gówna czy naprawdę interesujący temat. Ludzie dzielą się na dwie grupy. Tych co hejtują bongmana i tych co hejtują tych co hejtują bongmana (wiem że może brzmieć skomplikowanie ale tak naprawdę jest proste).
Chociaż ostatnio zaobserwowałem trzecią grupę. Ludzi którzy hejtują hejtujących hejtujących bongmana. Ale tego już sam nie rozumiem.
Koreańska wersja serialu "Komisarz Rex" skończyła się tragicznie już w pierwszym sezonie.
Kolejny kurwa idiota, który myśli że jak wspomni o BongManie w komentarzu albo mu pojedzie to zostanie bohaterem sadistica i dostanie milion piw a może chcesz dostać się na główną mistrzów, idioto?
a może ssij pałe kolejny idioto, który cisnie człowiekowi który pocisnął Bongmanowi?
mam w dupie te j3bane piwa
napisalem co mysle, a tobie jeszcze raz
Witamy na sadistic.pl
Zamiast chlebem i solą, bongmanem i komentarzami pod nim.
za dziecinna cenzure odrazu powinien byc warn. jak to zawsze bywalo.
Kolejny kurwa idiota, który myśli że jak wspomni o BongManie w komentarzu albo mu pojedzie to zostanie bohaterem sadistica i dostanie milion piw a może chcesz dostać się na główną mistrzów, idioto?
Wspomniałeś w komentarzu o Bongmanie i póki co w tym temacie to ty masz najwięcej piw. Czyżbyś więc celował w mistrzów
Widzę inną zależność. Teraz dostaje się piwa za to, że się komuś wypomina jechanie po BongManie z zamiarem otrzymania piw
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów