Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Polacy normalnie do usa nie mogą polecieć, a brudas miałby do Polski?
polacy mogą jeździć do hameryki bez problemu od dwóch lat. w śpiączce byłeś?
Jak już śmieciu piszesz słowo Polak, to rób to poprawnie.
Gamoniu, jak nie znasz podstaw pisowni to się nie podniecaj tak, bo widzę, że twój patriotyzm ogranicza się do kłapania ozorem!
widać że do wojska biorą wyborców pisu po gimnazjum bo to tępe huje
Jebac cie pecie, byś się zesrał stojąc w nocy na słupku a by atakowali. Zresztą co z taką pizda jak ty gadać jedynie w ręku kutasa miałeś
Nikogo nie bronie, ale pamietaj ze jestesmy praktycznie tym samym słowianskim gównem. To ze masz troche lepiej jest wynikiem czystego przpadku ze sie tu urodziles, wiec nie czuj się jakoś szczególnie lepszy.
Ja w przeciwieństwie do ciebie się gównem nie czuję. Może powinieneś coś zrobić ze swoim życiem skoro tak się oceniasz...
Teoretycznie dobrze, że nasze słuzby pilnują granicy, ale mogliby się zachowywać profesjonalnie. Dają się prowokować do jakichś wyzwisk, tamci pewnie nagrywają i pokazują światu jakie chamy z naszych żołnierzy.
Strzelać i tyle a nie pierdolić sie znimi ...
Raczej byś nie chciał. Łukaszenka razem z Putinem tylko czekają na jeden jedyny pierwszy strzał. A zobaczysz co będzie później.
WOTy się bawia
Bydło z WOTu cwaniakuje, bo za plecami mają polskie wojsko, policję i straż graniczną. Normalnie to nawet na strajku kobiet dostaliby wpierdol.
To stój sobie tam noc i dzień w tych niskich temperaturach i deszczu, słuchaj codziennie tych wyzwisk od ciapatych i białoruskich śmieci,bądź obrzucany kamieniami i co im tylko w te łapy wpadnie, siłuj się z tą bandą motłochu - i ciekawe jakbyś się zachował? To są ludzie, mają prawo psychicznie wysiąść - a z tego co widać, to i tak dobrze się trzymają.
Za to biorą nie małą kasę. Wiedzieli jakie jest ryzyko takiej roboty. To był ich wybór, to nie jest służba zasadnicza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów