📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
morfeusz_123 napisał/a:
UP:
złodziej to jest człowiek,
który nie poczuwa się do spłaty długu.
Złodziej to jest człowiek,
który mówi Ci, że teraz musisz oddac 10 razy wiecej, niż tak naprawdę byłeś winien.
ja pierdole. mentalne średniowiecze. przypierdolić posłańcowi. niech idzie wierzycielowi tak zajebie, ciekawe, czy będzie taki chojrak
modoc napisał/a:
Wyobraź sobie, że to tobie dłużnik wisi kasę i co dalej komornik złodziej. Taka praca, a że jeden lepszy od drugiego to już inna bajka. A dłużnik pozostaje dłużnikiem niezależnie od tego jak mu się noga powinęła czy celowo kogoś w huja zrobił.
Wyobraź sobie, że komornik zabiera ci ciągnik, żeby spłacić długi sąsiada...
NemesisCaine napisał/a:
który mówi Ci, że teraz musisz oddac 10 razy wiecej, niż tak naprawdę byłeś winien.
Trzeba było oddawać w terminie, a jak kogoś okradłeś nie zwracając mu pieniędzy to ta nadwyżka jest karą. Widać po wpisach, ilu dłużników tu przesiaduje. Do roboty zapierniczajcie i oddajcie, co wyłudziliście od innych.
Dłużnicy to największa patologia tego kraju. Jeszcze przekonani o tym, że to oni są pokrzywdzeni, bo nakupili wszystkiego co im się zachciało, a potem płacz, że nie ma z czego oddać. Co najzabawniejsze najwięcej dłużników jest tam, gdzie rzekomo mieszkają bogatsi - to jest dopiero zagadka.
PS. Co mi grozi za wrzucenie do sieci listy z pełnymi danymi osób, które są mi winne pieniądze i nie mogę odzyskać? Bardzo chciałbym ich ośmieszyć, bo lansują się tym, co niby mają i są bezkarni. Jeśli tylko grzywna to chętnie bym to zrobił.
NemesisCaine napisał/a:
Złodziej pożyczył pieniądze / nie zapłacił za coś, ignorował wezwania do zapłaty i upomnienia i teraz się dziwi, że ktoś chce odzyskać kasę.
Złodziej widział umowę pożyczki i wiedział ile będzie musiał oddać. Czy ktoś kazał mu ją brać ?
Najlepszy_na_świecie napisał/a:
Dłużnicy to największa patologia tego kraju
A co powiesz o państwie polskim, które jest zadłużone na 3 biliony zł? Ciekawe kiedy do nas przyjdzie komornik
w tym modelu guzik sygnału dźwiękowego jest w lewej manetce jak w większości tanich francuzów nie w kierownicy jak w normalnych samochodach
A pierdolicie. Mnie ziomek chciał wyruchać na allegro z telefonem i nie zwracał hajsu. Telefonu nie odbierał, maile ignorował, ogólnie wyjebka. Szybkie pisemko do sądu, później papierek do komornika i w ciągu miesiąca sam zwrócił. I po chuj bawić się w takie przekręty? A że kutas chciał ~200 zł prowizji za sprowadzenie telefonu z Chin (aliexpress, teraz już sam wiem), to mu się należało podwójnie.
Soczystą dyskusję już zdążyliście tutaj rozpocząć a nikt z was nawet nie zasugerował, że ten filmik to najzwyczajniej fake. Zauważcie, że ten koleś co go nokautuje na początku filmiku pokazuje kierowcy, żeby odjechał (gest ręką gdzieś w 2 sekundzie).
Kevq napisał/a:
Cos mi sie nie wydaje ze komornik jezdzil by takim gownem.
Komornik odjeżdżał zajętym samochodem.
Poza tym nieziemskie zarobki komorników to mit, kilku odpowiednio usadzonych w dużym mieśice zarabia te astronomiczne kwoty, a reszta znacznie, znacznie mniej. No i czarną robotę odwala najczęściej asesor komorniczy, nie sam komornik, a ci dostają 3k na rękę.
Crazy_Edek napisał/a:
Reakcja prawidłowa
I takie pierdolenie najlepiej u nas w PL działa... Policja = chuje, komornik = skurwiel... Każdy przejaw "władzy" jest u Nas kurewsko niemile widziany i nikt nie potrafi tego zrozumieć, że te instytucje muszą kurwa istnieć i można dociekać swoich ewentualnie naruszonych praw w sądzie/prokuraturze a nie personalnie do ludzi się przypierdalać -.-
Dłużnicy, krzykacze jebani z nowymi telefonami i 2 anteny do tv, nabrać abonamentów i kredytów a później płacz, tak wygląda życie połowy tych chujków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów