18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
master of disaster 2012-04-14, 18:11
Są latające strzępy muslilmów jest piwo.
Zgłoś
dashadow 2012-04-14, 19:14
kuba74m napisał/a:

Połowa tych filmików to nie AH-64 a Drony (bezzałogowce)...

gówno prawda.
Zgłoś
WYBOROWY90 2012-04-14, 19:32
Podał by ktoś z łaski swojej nazwy utworów ?
Zgłoś
luckyguy 2012-04-14, 19:46
gordon_gekko napisał/a:

w AH siedzi Vulcan ...

W AH jest działko jednolufowe i było to chyba M230 jeśli mnie pamięć nie myli
Zgłoś
l................s 2012-04-14, 19:47 1
gordon_gekko napisał/a:

nie koniecznie dron ... widok z nokto lub longbowl jest podobny ... a to co wypierdala w kosmos mogą byc i hellfire`ry... drony nie mają takich działek... w AH siedzi Vulcan ... i jest wielce prawdopodobne że to robi takie spustoszenie.... od razu mówie nie mam świadomości jakie uzbrojenie posiadają drony...

Tak się akurat składa że w Apachu nie ma działka vulcan. Nie wprowadzaj gimnusów w błąd.

UP- byłeś szybszy ;P
Zgłoś
hornywojtek18 2012-04-14, 19:54
grunt to że na wyposażeniu i naszej armii

bleeeeeeee...
Zgłoś
luckyguy 2012-04-14, 19:59 1
@up
no chyba nie
Zgłoś
zachar1345 2012-04-14, 23:59 2
Co zrobić by być pilotem tego? wystarczy ze napisze w CV "miałem taką misje w cod MW?"
Zgłoś
kempas1984 2012-04-15, 0:02

drony czy nie drony to pies i tak wyczuł pismo nosem! 0.58

cieć
Zgłoś
u................t 2012-04-15, 12:00
Narobiłeś mi smaka na Battlefielda...ide pograć
Zgłoś
bujaszaka 2012-04-15, 12:16
0:58

Dobrze, że piesek uciekł. Szkoda by go było

0:58

Dobrze, że piesek uciekł. Szkoda by go było
Zgłoś
Haters_gonna_hate 2012-04-15, 14:51
Nie jestem zwolennikiem fanatykiem wyznawca żadnej religii,
ale Yebać Amerykę za te wojny które wywołuje pod pretekstem walki z terroryzmem lub zagrożeniem pokoju na świcie oraz yebać ich zabawki do wymordowywania ludzi .

Nie interesuje mnie kim jesteś, nie interesuje mnie czy umrzesz jutro czy za 100 lat, nie interesuje mnie czy jesteś chory czy zdrowy, czy jesteś kolorowy czy biały, wierzący czy nie.
Zgłoś
JURIJ_77 2012-04-16, 0:18 2
Haters_gonna_hate napisał/a:

Nie jestem zwolennikiem fanatykiem wyznawca żadnej religii,
ale Yebać Amerykę za te wojny które wywołuje pod pretekstem walki z terroryzmem lub zagrożeniem pokoju na świcie oraz yebać ich zabawki do wymordowywania ludzi .

ja też ... ale ... jebać turbanów za tą cichą kolonizację Europy i za to, że za 10 lat Ty Kolego będziesz musiał kazać swojej pięknej żonie nosić szmatę na twarzy, a po niedzielnym meczu (futbolu czy tam żużla) nie będziesz mógł wypić sobie piwka w ciepły majowy wieczór ... inaczej ukamienowanko albo wieszanko na dźwigu. Pozdro
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów